Hur man installerar Camber Bultar

En camber bult kan vara ett bra komplement till din fram-och bak-hjulaggregaten. Camber bultar hjälpa justera camber justering på bilens däck. Som din bil åldrar kan camber bulten blir dåligt. Installera camber bult, som har en liten del flik specialitet på brickan, är en känslig process. Om du skadar några delar av camber bulten under installationen, köpa en ny och kassera skadade bulten. Saker du behöver
Automobile jack
Jack står
Däck järn
Socket
Fast nyckel
Camber bolt
Nötter
Visa fler instruktioner

1

Undersök de olika komponenterna i camber bulten. Nedanför bulthuvudet är lob, en tjock avsnitt som sticker ut på ena sidan, som förhindrar det bifogade brickan från att glida ner bulten. Brickan har en arm som sträcker sig till sidan med en liten flik på undersidan.
2

Parkera bilen på en plan yta och stänger sin tändningen. Lossa hjulets hjulmuttrarna med däcket järn. Lyft den främre änden av fordonet med domkraften. Ställ bilen på pallbockar.
3

bort bilens muttrarna och däck. Leta reda på styrspindeln, vilket är mellan kullederna eller kulleden och strut, beroende på bilens fjädring. Det finns två bultar på gaffeln i styrspindeln. Installera camber bultar i stället för den övre bulten på de bakre knoge clevises och i stället för den nedre bulten på de främre knoge clevises.
4

bort bulten du ersätter helt och lossa den andra bulten .
5

in camber bulten genom de lediga hålen i gaffeln. Placera camber muttern på den gängade änden av bulten, men dra inte åt den. Vrid den långa fliken på brickan mot motorn för negativa välvningen och mot hjulet för positiva.
6

Rotera bulten utan att flytta brickan så den tjocka sidan av kolvens lob är vänd motsatt riktning mot det långa handtaget. Den lilla fliken på undersidan av brickan bör vila rätt över den tjocka delen av loben.
7

Flytta bricka åt sidan tills den lilla fliken På undersidan glider i hålet i gaffeln . Rotera inte brickan medan du arbetar.
8

Dra åt muttern i änden av bulten (hålla huvudet på bulten stadigt med en fast nyckel) tills huvudet av brickan vilar rätt över brickan. Bulten ska inte trycka hårt på brickan, men det bör sitta nära nog till bricka för att förhindra fliken på undersidan glider ut ur klykan hålet.
9

Rotera åt muttrarna för att dra åt båda de nya och gamla bultar på plats. Flytta inte huvudet på bultar eller brickan. Detta kommer att placera din bil ur läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85644.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.