Hur man ökar Hästkrafter

Önska din ritt hade en liten extra kick? Vill du veta de bästa sätten att få mer hästkrafter? Detta är en start guide som hjälper dig att öka din hästkrafter på någon budget. Saker du behöver
fordon i gott mekaniskt stående
måttlig skicklighet med verktyg
tålamod
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil eller lastbil är i gott mekaniskt skick. Det är verkligen inte värt att försöka att öka motoreffekten om fordonet inte körs på rätt sätt från början.
2

Ha en plan! Vill du bara lite mer spark eller en allt ut motor förvandling? Möjligheterna är obegränsade så länge som din budget tillåter för dina planer. En stor ökning av HP kommer också att kräva en starkare koppling för att överföra denna kraft till hjulen. Glöm inte att tänka på uppgradering av broms-och fjädringssystem, alltför. Du behöver ett sätt att hantera och stoppa allt extra kraft.
3

Jämför de olika alternativ som erbjuds av olika tillverkare av liknande produkter. Det finns massor av kalla kit luftinduktion på marknaden, som ett exempel, och att veta vilka som lagt ut de högsta siffrorna kommer att ge dig mer valuta för dina pengar.
4

Gå ett online-forum tillägnat ditt fordon. Detta är den ultimata databas för recensioner och diagram jämförelse för olika efter delar marknaden prestanda genom människor som har ett fordon som exakt samma eller liknar dina.
5

Cold Air Induction. Detta är ett bra ställe att börja för mindre vinster i hästkrafter. Förvänta dig inte att se upprörande siffror genom att lägga till en CAI, men små uppgångar är att vara hade. Det hjälper också att "andas" av motorn genom att låta en större volym luft för att öppna den. Det finns många storlekar och former, inklusive långa snorklar typer som slutar inuti fender väl och korta trubbiga Cais som är användbart om din motorrummet är tätt på space. Även en eftermarknad drop-in luftfilter kan hjälpa produktionen eftersom de är konstruerade för starkare, mindre tätt material än lager. K & N, Carbonio och AEM är bara några namn märken.
6

Engine Management Programmering. Också känd som "blinkande" eller "chipping". Omprogrammering motorn hjälper motorn lagt ut mer effekt genom att ändra relativt konservativ stock programmering. Förändringar i timing, luft /bränsleblandning, rev begränsande, och turbo management är bara några funktioner i en omprogrammeras motorstyrsystem. Det här alternativet är rimligt prissatt jämfört med de vinster som uppnåtts, i synnerhet på turbo motorer.
7

avgassystem. Genom att uppgradera avgaserna motorn tillåts att "andas" mer fritt. Det är mindre inskränkning i avgaserna lämnar motorn, och prestanda vinster är inte jorden splittring, men märkbar. Det finns många alternativ när det gäller storleken på avgasrör, samt priser för de system beroende på de material som används. Avgassystem kan köpas i förväg för att passa din bil, eller skräddarsydd vid avgas butiker för att passa dina fordon specifikationer..
8

Turbo uppgradering Stock turbo laddare är lätt kopplas ur för större, mer kraftfulla enheter med ett resultat om HP i hundratals. Detta är en av de dyrare alternativen, men så långt som resultaten inte mycket annat jämförs. Glöm inte att programmera om motorstyrningen när turbon uppgraderas! Många tillverkare erbjuder kit för att slutföra en turbo uppgradering som inkluderar en intercooler, ett chip, rörledningar och matcha grenröret. Detta alternativ kommer att ta några läxor att slutföras på grund av de många inblandade variabler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94891.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.