Lägga till fler hästkrafter till en 06 V6 Mustang

Basmodellen 2006 Ford Mustang drivs av en 4.0L V-6 motor som ger 210 hästkrafter utan modifieringar. Även om V-6 motor tenderar att uppleva färre vinster från prestanda eftermarknaden delar än 4.6L V-8 finns i 2006 års Mustang GT, det finns fortfarande ett antal alternativ för dem som vill öka hästkrafter produceras av V-6 motorn. Saker du behöver
Automotive Toolkit Review Performance eftermarknaden delar
Visa fler instruktioner
1

Installera en kompressor eller en turbo. Kompressorer och turboladdare bult på motorn och kraften luft i luft /bränsleblandningen i motorn, vilket ger en enorm uppsving i hästkrafter. Kompressor och turboaggregat är också bland de dyraste och komplicerade eftermarknaden modifieringar tillgängliga, och rekommenderas för endast experter.
2

Byt ut avgaser och /eller rubriker. Avgassystem och rubriker avleda luftflöde ur motorn och utanför bilen. Eftermarknaden avgassystem är bredare och tillåter mer luft att flöda, vilket inte bara ökar hästkrafter utan även ger bilen en starkare, mer aggressiva sound.
3

Byt kall luft intag (CAI) med en prestanda eftermarknad CAI. CAI är ansvarig för filtrering av luft som strömmar in i motorn. Prestanda eftermarknaden Cais är en populär uppgradering eftersom de är relativt billiga och enkla att installera och kan också förbättra bränsleeffektiviteten förutom att ge ett uppsving i hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84693.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.