Hur man väljer NGK Wire

NGK står för Nippon Gaishi Kaisya, vilket kan översättas till engelska som den japanska Insulator Factory. NGK grundades 1919 och är nu den största tillverkaren av bil och motorcykel tändstift och tändstift kablar i världen. Allt ett tändstift tråd har att göra är att transportera el från en "tändspole" till ett tändstift där el hoppar över en liten lucka som en gnista som antänder motorbränsle. Tändstift kablar sällan slitas ut eftersom de inte är mekaniska anordningar, men ibland behöver bytas. Saker du behöver
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Identifiera märke, modell, år och upplagan för din bil genom att titta på en manual för din bil, lastbil eller motorcykel. Alla NGK tändstift kablar är specifika för det fordon där de kommer att installeras.
2

Bestäm din motor beskrivning (till exempel, 3,4 liters V6). Om du inte vet vilken typ av motor du har och kan inte hitta det i din bruksanvisning, skriv ner din Vehicle Identification Number (VIN). I bilar och lastbilar, är ditt VIN tryckt på en metallbricka på vänster sida av instrumentbrädan mellan ratt och vindruta. Ta VIN till en återförsäljare som säljer din bilmärke och be dem att avkoda VIN. Motor koder i vins variera beroende på tillverkare.
3

Bestäm om du vill installera uppsättningar racing tråd eller standard uppsättningar. I nästan alla fall kommer du vill installera standard tråd sätter att köra på allmänna vägar och gator.
4

Köp NGK Wire Set utformade specifikt för din motor och installera den enligt anvisningarna som medföljer uppsättningen och de som skrivs i bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96685.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.