Hur du köpa tillbehör till en Honda Metropolitan Scooter

Honda Metropolitan scooter är en av de få skotrar finns i USA med en europeisk stil . Det är en liten och lätt bil som kan köpas nya för mindre än $ 2.000. När du äger Metropolitan , kan du göra det ännu mer elegant med skoter tillbehör . Instruktioner
1

Besluta om de tillbehör som du vill köpa för Honda Metropolitan scooter . De mest populära skoter tillbehör för denna modell inkluderar vindrutan , baklucka , bakre bärare och löstagbar front korg .
2

Besök en Honda motorcykel och skoter återförsäljare . Om de har en serviceavdelning , kommer de att ha en katalog med en lista över alla tillbehör från Honda som du kan köpa för Metropolitan .
3

Titta runt för konkurrenskraftiga priser på tillbehören som du vill . En Honda återförsäljare kan vara en lätt plats att beställa från , men de kommer sannolikt att ha de högsta priserna . Ring lokala motorcykel och prestanda butiker för att se vad deras priser är .
4

Beställ tillbehör från en katalog som säljer motorcyklar och delar skoter . JC Whitney och Honda delar bära tillbehör för Metropolitan . Du kan begära en katalog skickas till ditt hem eller beställa online . Kontrollera att de delar som du beställer är kompatibla med din modell scooter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94871.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.