Hur man ställer in en Monte Carlo Remote Lock

Programmera en Chevy Monte Carlo keyless inresa fjärrkontrollen till bilens nyckellösa låssystemet är lättare än de flesta fordon som du kan göra hela processen från keyless inresa fjärrkontrollen . Fjärrkontrollen har en skärm som du sortera igenom och väljer alternativet för att programmera fjärrkontrollen till fordonet . Processen kräver inga verktyg och kan kompletteras med minuter . Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid till " On " läge så att du kan komma åt " Center Driver Information " på fjärrkontrollen . Tryck på knappen fordonsinformation tills " Tryck för att lära om fjärrnyckeln " visas på fjärrkontrollens skärm .
2

Tryck på "set /reset " knappen tills " Remote Key Lärande aktiv" visar på fjärrkontroller skärmen . Detta föranleder bilen för att hitta och starta kommunikationen med det nyckellösa systemet i bilen och börjar programmeringen .
3

Tryck och håll ned " Låsa och låsa " knapparna på nyckellösa fjärrkontrollen samtidigt i 15 sekunder . En klocka sedan låter indikerar fjärrkontrollen framgångsrikt har programmerats i systemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95921.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.