Hur koppla in en Boost Gauge till en Eclipse

Övervakning av turbotryck på din Eclipse är viktigt för att säkerställa turbo funktionalitet. Dock är beståndet Laddtrycksmätare mycket felaktiga, saknar numeriska boost värden. På grund av detta har det blivit alltmer populärt att installera eftermarknaden boost mätare i Eclipse och andra turbo DSM fordon. De möjliggör noggrann övervakning av turbotryck, och kan också vara ett attraktivt komplement till din Eclipse interiör. Saker du behöver
Laddtrycksmätare w /monteringssats
Wire strippor
Skruvmejselsats
Box cutter
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Installera din boost mätare och pod till önskad plats på din Eclipse instrumentbrädan eller A-stolpen. Kapseln kommer säkert på plats via dubbelhäftande tejp och /eller självgängande skruvar. Den Laddtrycksmätare sitter helt enkelt i pod och hålls på plats genom att trä på pod ansiktet.
2

Wire din Laddtrycksmätare s belysning genom att köra den medföljande elektrisk tråd från baksidan av mätaren i golvet området. Det är en bra idé att separera en del av instrumentbrädan täcker för hand och dra kabeln genom instrumentbrädan så att den hålls dolt.
3

Splice mätaren har belysning tråd till en av de stock strömkablar hänger från botten av instrumentbrädan. Skala ca 10mm isolering från någon av instrumentbrädan trådarna, linda uppsving trådtjocklek ljus runt den exponerade delen, sedan säkra anslutningen med den medföljande kabeln crimp. Slå in krusning i eltejp för ökad hållbarhet.
4

Mata Laddtrycksmätare s tryckslang genom din Eclipse brandvägg. Den enklaste vägen är längs rattstången. Använd en mattkniv för att göra ett litet snitt i rattstången boot, under instrumentbrädan, kör sedan uppsving slangen övertryck genom slitsen, in i motorrummet.
5

Tryck på Laddtrycksmätare s påtryckningar slangen till gasspjället vakuum linje. Detta är gummi ansluten till spjällhuset. Skär linjen i mitten, sedan ansluta både skurna ändarna till endera sidan av den medföljande T-kopplingen. Anslut boost slangen övertryck i den andra änden av kopplingen, sedan stoppa all överflödig kabel åt sidan och säkra med eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86240.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.