Installera Eftermarknaden Dimljus

dimljus används för att ge ytterligare ljus vid körning i dimma. Dessa lampor hjälper föraren att se vägen och dess markeringar så att de kan stanna kvar i sitt körfält. För fordon som inte har dimljus, har eftermarknaden kit gjorts för att lösa detta problem. Installera ett av dessa kit innefattar montering av nya tänder, kör nya ledningar, montering av en ny kontroll relä och installera en dimma-strömbrytare på instrumentpanelen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
buntband
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Koppla från svart negativa batterikabeln på bilbatteriet.
2

Leta där dimljusen ska fästa. Mest eftermarknaden dimljus använda befintliga hål på fordonet. Sätt i bultarna som följer med monteringssats och säkra båda dimljus till fordonet.
3

Dra elektriska ledningar upp i motorrummet. Buntband trådarna som du går. Detta kommer att spara tid. Montera dimman reläet ljusstyrning på motorn-bay vägg nära batteriet. Anslut den positiva röda kabeln från dimljusen till den positiva lampor terminalen på reläet. Anslut den svarta kabeln från dimljus till en metalldel på fordonets ram.
4

Anslut relä jordledningen till en metalldel på fordonets ram. Borra ett hål genom motor-bay brandvägg och infoga en genomföring i hålet för att skydda brytaren dimljus. Anslut ena änden av reläet vajern till reläets styrterminalen. Kör reläet vajern genom genomföringen hålet och in i kupén.
5

Montera reläet omkopplaren på instrumentbrädan och ansluta reläet kontroll tråd till en av de två terminalerna på strömbrytaren. Anslut den andra kontakten på brytaren till en metalldel på bilen ram. Testa dimljusen genom att vrida omkopplaren till "ON" läget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84954.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.