Hur man installerar ett Solargizer till en Toyota Tundra

Om du någonsin återvände till bilen och försökte starta den, bara för att höra att distinkt klickande ljudet av ett dött batteri, så att du kan uppskatta nyttan av ett objekt som Solargizer. Den Solargizer ger samma teknik militären använder för att underhålla batterierna på sina stridsfordon till dig, det civila användare. Den Solargizer använder en solpanel, vilket ger en konstant underhållsladdning till batteriet, se till att det förblir laddat. Kretsar i enheten säkerställa Solargizer inte överladda batteriet. Saker du behöver
rengöringslösningsmedel
Rags
Dubbelsidig självhäftande
Hylsnyckelsats
buntband
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats i motorrummet nära batteriet för att montera kretsen rutan. Det bör vara ur vägen av andra komponenter, särskilt några rörliga delar. Ett bra läge är på insidan av framskärmen väl, precis bredvid batteriet. Montera inte rutan på batteriet.
2

Använd ett lösningsmedel för att rengöra området där du tänker montera kretsen rutan. Se till att ytan är fri från all smuts, olja och fett.
3

Fäst två remsor av dubbelhäftande lim till botten av kretsen rutan. Dra av skyddsfilmen från remsorna och tryck på rutan ordentligt mot monteringsytan. Behåll trycket i flera sekunder för att säkerställa en god tätning.
4

Lossa muttern som håller fast den positiva batterikabeln till batteriet. Fäst den röda positiva tråd som löper från kretsen till kabeln kontakten skruv av looping kabeln runt den, och dra åt muttern. Upprepa steget för den svarta negativa kabeln.
5

Välj en plats på fordonet för att montera solpaneler. Det måste ha direkt tillgång till solen för att fungera korrekt. Rengör området med ett lösningsmedel. Om det är en målad yta, först testa lösningsmedlet på ett område som inte är synlig. Vid behov kan du rengöra lacken med tvättsprit. När du väljer plats, tänk på att ledningarna kommer att behöva köra till kretsen rutan i motorrummet. För estetik och hållbarhet bör du välja en plats där du kan köra trådarna längs listen.
6

Bifoga remsor av dubbelhäftande lim på baksidan av solpanelen. Peel stommen bort remsorna och fäster panelen till ytan av fordonet.
7

Använd ties zip att fästa ledarna längs hela längden av panelen. Du bör samla upp överflödig kabel och fäst den med en zip slips också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86807.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.