Hur man installerar ett BBK Performance 1715

Den BBK 1715 är en prestation spjällhus avsedd att installeras på 1989 till 1995 som Ford Thunderbird SC. Den BBK spjällhus ökar gasrespons och levererar luft till intaget mer effektivt. I sin tur, kommer motorn att göra mer makt och känns mer lyhörd. Installera en kropp prestanda gaspådrag tar bara några minuter med rätt verktyg. Det kan vara en bra uppgradering för denna motor. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
platt skruvmejsel
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta bort batteriet kabeln som går till den negativa batteripolen. Lossa slangklämmorna som håller den flexibla intaget slangen på spjällhuset med en skruvmejsel och koppla loss slangen. Koppla bort kablarna som är fästa till spjällhuset kopplingen.
2

Dra gasreglaget ledningar lägesgivare. Koppla bort idle bypass ventilen. Ta bort de små muttrarna som fäster spjällhuset till intaget med en hylsa och en spärrnyckel. Addera 3

Ta gasspjällssensorn från gamla spjällhuset och installera det på den nya spjällhuset . Installera den nya plasten busing på gasspjällssensorn. Montera idle bypass ventilen på den nya spjällhuset med den medföljande hårdvaran.
4

Installera BBK spjällhuset på grenröret med en ny packning medföljer delen. Använd de ursprungliga muttrarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Installera om alla kablar och sladdar på den nya spjällhuset.
5

Anslut gasspjällssensorn ledningar in i spjällhuset. Koppla in shuntventilen. Installera intaget slangen på spjällhuset och dra åt skruvarna. Sätt tillbaka slangen på luft box också, om den lossades.
6

Anslut batterikabeln till den negativa polen på batteriet. Använd en skruvmejsel för att vrida tomgångsskruven på nya spjällhuset medurs tills du kan bara se mellan skruven och gasreglage koppling. Detta kommer att vara 0,010 tum om du använder ett bladmått för att bestämma avståndet. Vrid skruven medurs ett helt varv från denna position.
7

Starta motorn. Om motorn inte kommer tomgång, vrid tomgångsskruven i små steg tills önskad tomgång uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.