Hur göra Custom tändkablar

Anpassade bilar kallas "anpassad" av en anledning. Det beror på att de kräver en hel del egen tillverkning och arbeta för att nå slutmålet. När man bygger en prestanda bil, kan det finnas tillfällen där du behöver för att göra en egen uppsättning av tändkablar. Kanske har du en fjärrmontering återförsäljare, eller om du har en tänd box som måste plumbed i. Hursomhelst, om du har rätt verktyg, vilket gör anpassade tändkablar är lätt att göra, det tar bara lite tid. Saker du behöver
tändkablar, terminaler och stövlar
Tändningskabel strippa /pressverktyg
Märkpenna
Vit fett
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna motorhuven och lokalisera var du vill köra den första tändningen tråden. Håll upp en av tändkablar från din källa till din destination, och markera längden på wiren med en märkpenna. Detta kommer att vara längden på denna tråd, så se till att det finns tillräckligt med utrymme för att lägga till bagageutrymmet i slutet med veckad anslutning.
2

Klipp kabeln till rätt längd med strippan tändningskabeln /crimpers. Addera 3

Strip 1/2 tum av avskärmning från slutet av tändningen vajern med strippan tändningskabeln /crimpers. Placera sedan slutet av tråden inne i terminalen, och placera terminalen med kabeln inne i tändningslåset kabelskalare /crimpers. Insidan av krimpning i verktyget har en rundad ände, och den andra änden har två halvcirklar. Den rundade änden ska vara på den rundade änden av crimpers, detta sätt halvcirklar kan kurvan plana kanter terminalen på plats, pressning linjen tillsammans
4

Placera stöveln över slutet. av tråden och drag på krympta terminalen. Du kan behöva spraya vitt fett på tråden för att flytta boot lättare.
5

Upprepa steg 3 och 4 för den andra änden av strömkabeln. Upprepa sedan hela processen för eventuella kvarvarande tändkablar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.