DIY Cargo Barrier

När du dragande många poster på baksidan av en SUV eller van, tenderar lasten att glida om du bromsar för snabbt. En last barriär kan monteras på insidan av bilen, bakom baksätet, för att skydda passagerarna från att falla eller att flytta över gods. Cargo hinder skiljer sig i storlek, beroende på märke och modell av din bil. Du kan skräddarsy din egen last hinder för att bäst passa storleken på ditt fordon. Saker du behöver
Måttband pipe
Metall, ½-tums diameter, 6 digitala Metal armbågsleder, ½-tums diameter, 2 Review Metal T-kontakter, ½-tums diameter, 2 Review Rörmontering, ½-tums diameter, 2 Review Rörtång
Drill
hönsnät
Avbitare
buntband eller lödkolv
Visa mer instruktioner
1

Mät höjden och bredden på insidan av fordonet bakom baksätet. Lasten barriären kommer att monteras i golvet. Försök att montera barriären framför eller bakom ratten väl. Om du inte kan montera barriären framför eller bakom, mäta för att låta hindret för att passa innanför hjulhuset.
2

Lägg ut två metallrör bredden barriären och fyra rör som är hälften av höjd av barriären för att skapa en ram. Skruv en armbågsled på varje ände av ett av rören som är bredden på barriären. Se till att armbågarna är vända åt samma håll. Skruva en halv-höjd röret i varje armbågsleder och anslut en T-koppling vid de öppna ändarna av dessa rör. Skruva den andra barriären-bredd röret i sidoportarna i T-kontakter. Sätt in de två återstående rören i de öppna portarna på T-koppling.
3

wire Stretch kyckling över ramen mellan de två barriär-bredd rören. Dra hönsnät tight. Trimma hönsnät för att passa ramen och anslut kabeln till ramen med buntband eller löda.
4

Placera ramen i bilen och markera golvet där fästena ska placeras. Placera fästena på bilens golv och borra hål genom golvet för att anpassa sig till de mounts 'skruvhålen.
5

Skruva fästena på botten av barriären och skjut spärren på baksidan av fordonet. Rikta in hålen i fästena med hålen på golvet och skruva fästena på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86446.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.