Hur Tona ett jobb Auto Paint

Faded auto måla jobb har funnits i flera decennier. Denna typ av lack var mycket populär i början av 1990-talet, även dyka upp från fabriken på vissa bilar. En urblekt färg jobb består av två olika färger, en en topp av fordonet och den andra på botten, svajade i varandra istället för att ha en fast linje dela dem. Det område där de två färgerna möts blandas och bleka för att skapa ett mjukare utseende. Saker du behöver
Automotive sprayfärg pistol
Automotive färg (2 färger) katalog Reducer
maskeringstejp och papper
Klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Hitta platsen på fordonet där de två olika färger färger möts. Placera en remsa maskeringstejp längs denna linje så att du har en synlig referenspunkt. Använd maskeringspapper att täcka den övre halvan av fordonet så att endast den nedre delen är synlig.
2

Häll färg för botten färg i sprayfärg pistol. Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt. Håll sprutpistolen 6 till 8 inches från ytan och flytta det åt vänster och höger, inte upp och ner. Spraya totalt tre till fyra tunna lager färg på den preparerade ytan. Vänta 5 minuter mellan varje lager. Låt färgen torka i 6 till 7 timmar, eller placera bilfärg värmelampor runt bilen för att låta det torka snabbare. Skölj måla pistol med förtunning eller thinner för att rengöra den helt.
3

bort maskeringen papper och tejp från toppen av fordonet. När du vet den nya färgen som är på botten av fordonet är helt torr, plats maskeringstejp och papper över det så bara den övre halvan av fordonet syns. Flytta första remsa av maskeringstejp ner så att den kala området under den kan målas.
4

Häll den andra färgen av färg i sprayfärg pistol. Med användning av samma spruttekniker, måla den övre halvan av fordonet. Låt den torka ordentligt. Ta bort all maskering papper och tejp från fordonet.
5

Sätt mer färg i pistolen, välja antingen toppen eller botten färg, beroende på vilket du föredrar. Tillsätt lite reduktion till färgen, vid ett förhållande av två delar färg till en del reducering. Den reducering gör att färgen blir väldigt tunt och gång sprutade, kommer "bränna" ytan och befintliga färgen på fordonet, vilket kan göra att blekna en aning.
6

Spray denna blandning längs linjen där de två färgerna möts. Koncentrera dig på att spraya linjen först så att det inte längre syns och sedan flytta något högre än raden och sedan något lägre. Detta gör det bleka området ser jämnare. För en större fade, gå ännu längre över och under de ursprungliga linjerna. Låt färgen torka helt och sedan spraya tre till fyra lager av klarlack måla över hela fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85184.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.