Hur Wrap Heat Tape på avgassystem rubriker

Tubular rubriker är ett utmärkt sätt att frigöra mer hästkrafter ur en bil, oavsett om det är slut eller ändras, en gata bil eller en racerbil. Medan rubriker är mer lättflytande än fabriken grenrör, de producerar också mer värme - och värme är fiende till makten. För att minska värme som produceras av rubriker, isolera dem från de omgivande motordelar med antingen keramisk beläggning, vilket är ganska dyrt, eller genom att svepa in dem i huvudet tejp, ett billigare alternativ att om det görs på rätt sätt fungerar lika bra. Saker du behöver
allrengöringsmedel (t.ex. Simple Green) katalog torr handduk
Header tejp
Spray flaska eller hink Header vatten
tejp band eller klämmor slang

Visa mer instruktioner
1

bort de avgassystem rubriker från bilen. Borttagning kommer vara specifika för din bil, så rådfråga din manual fabrik verkstad för detta steg.
2

Skrubba rubriker med ett allrengöringsmedel att grundligt avlägsna smuts, skräp och oljor från dem. Torka rubriker.
3

Blötlägg huvudet bandet i vatten, eller använda en sprayflaska med vatten. Vätning bandet kommer att göra det lättare att linda runt slangen samt skära ner på mängden av fibrer som kommer att komma bort tejpen. Läs instruktionerna för bandet att se till att det är OK att blöta det, eftersom inte alla typer av header tejp ska blötläggas.
4

börja installera bandet i slutet av rubriken närmast avgasröret hamnen, där sidhuvudet fäster till motorn. Detta kommer att bli den motsatta änden av slutrör.
5

Linda header bandet helt runt huvudet två gånger, överlappande ¼ tum. Säkra bandet med anknytning header tejp eller en slangklämma.
6

Wrap huvudet bandet progressivt runt huvudet, fortsätter att överlappa 1/4 tum som du går. Periodvis dra i bandet för att behålla så mycket spänning på bandet som möjligt för att se till att bandet förblir tät.
7

Linda header rören tillsammans om de kommer för nära för att passa bandet mellan dem. Använd samma ¼-tums överlappning.
8

tillbaka huvudet. Det är normalt att huvudet bandet att röka vid första uppstart, detta är en del av härdningsprocessen

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83433.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.