Lägga till HP till Ranger 2.3

Ford Ranger 2.3 erbjuder som standard , 207 hästkrafter från en fyrcylindrig motor och kommer med manuell eller automatisk växellåda . Den 2,3 liters motorn passar inte in i den höga prestanda kategorin , men det är lätt modifieras för att öka dess prestanda . Saker du behöver
Performance insprutningssystem
Turbo ljuddämparen
Uppgraderad luftfilter
Högpresterande motorolja
Visa fler instruktioner
1

Upgrade fabriken insprutningssystemet genom att installera en konstruerad för hög prestanda . Kontrollera din Ford -återförsäljare för en som är kompatibel med Ranger .
2

Byt ut standard ljuddämpare med en turbo ljuddämparen som hjälper motorn att andas lättare . Ju bättre luftflödet både in och ut ur motorn , desto effektivare kommer det att fungera .
3

Byt ut standard luftfilter med en som låter mer luft att strömma genom motorn . Luftfiltret bör bytas ändå ungefär en gång om året eller när det visar tecken på att vara smutsig , eftersom detta kommer att påverka hur motorn går . Ett nytt luftfilter är vit eller off - white och en smutsig är klart mörkare .
4

Använd en motorolja utformad för att hjälpa motorn att prestera bättre . Hålla motorn välsmord kommer att förbättra dess prestanda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85261.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.