DIY Gear Knob

Eftermarknad växelspaksknoppar finns i en mängd olika stilar och material, inklusive läder, aluminium och kolfiber och är tillgängliga från bildelar butiker samt återförsäljare som är specialiserade på eftermarknaden bildelar. Växelspaksknoppar på bilar som har manuella växellådor i allmänhet lätt att ta bort och ersätta. Automatisk växellåda växelspaksknoppar ofta inte kan uppgraderas, eftersom de använder knappar och funktioner som rör skifta växellådan. Det kan vara möjligt att göra din egen växelspaksknopp, men tar denna speciella utrustning och expertis. Saker du behöver
Shift Skruvmejsel knopp
(vissa bilar)
Visa fler instruktioner
1

bort din befintliga växelspaksknopp. Avlägsnandet proceduren varierar beroende på märke och modell av bil du arbetar på. Vissa knoppar kommer helt enkelt skruva genom att vrida dem moturs, medan andra kommer helt enkelt dra på med ett hårt ryck. På vissa fordon kan det finnas en liten uppsättning skruv placerad vid basen av den växelspaksknopp som måste lossas för att ta bort ratten. Konsultera en verkstadshandbok för din bil om du inte kan avgöra hur du tar bort växelspaksknoppen.
2

Installera kragen på växelspaken --- om nya växelspaksknopp använder en --- genom att skjuta den över växelspaksknoppen. Kragen trådar på botten av växelspaksknopp efter knoppen är installerad och döljer de små ställskruvar som håller växelspaken på plats. Lämplig storlek plasthölje över
3

Slide växelspaken, om växelspaksknopp kommer med dem. Vissa växelspaksknoppar använder inte plast höljen, som gör växelspaken tjockare så att växelspaken sitter på ett säkrare sätt. Den växelspaksknopp kommer med en mängd olika storlekar av plast slidor.
4

Installera växelspaksknoppen genom att föra in den på växelspaken och trycka ner den så långt det går. Dra åt de små ställskruvarna placerade på basen av växelspaksknopp. Ställskruvarna är vanligtvis insexskruvarna och växelspaksknopp kommer med en liten insexnyckel speciellt för att dra åt skruvarna. Dra åt skruvarna tills växelspaksknopp är stadigt förankrad till växelspaken. Trä kragen på basen av växelspaksknopp så att ställskruvarna döljs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96694.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.