Bra chocker för bogsering

Ett par bra chocker spelar en viktig roll vid körning med släpvagn. Med lätta eller slitna chocker, kommer ett fordon sag i baksätet. Detta tillstånd kan också orsaka dålig hantering i både fordon och släp. Många typer av tillgängliga chocker kan hjälpa till med dessa frågor. När du beställer chocker på nätet, måste du ge din bil märke, modell och år så att återförsäljaren kan matcha dig med rätt stötar för din bil. Monroe luftstötdämpare

Monroe luftstötdämpare är ett alternativ om du vill dra en släpvagn eller last distanser. Dessa lågtryck gas-laddade chocker kommer att behålla bilens höjd. De chocker blåsa upp och tömma mellan 20 och 150 £. per kvadrattum (psi), och paketet innehåller ett flygbolag kit. De chocker har en tvilling rörkonstruktion för både bilar och lastbilar. De luftstötdämpare tillåter kan vara manuell deflation och inflation med någon kompressor med ett däck uppblåsningsmunstycke. Observera att många nya lastbilar har höjd-avkänning broms fördelningsventilerna eller höjd-känslig elektronik tillsammans med låsningsfria bromssystem. Dessa fordon får inte ha möjlighet att använda luftstötdämpare, som kan ha en skadlig effekt på bromsning och säkerhet. Om du är osäker på om din bil har dessa säkerhetsfunktioner, kontakta din återförsäljare innan du köper luftstötdämpare.
KYB MonoMax Heavy-Duty Monotube stötdämpare

Dessa chocker är starkare än lager chocker på de flesta fordon. De KYB MonoMax chocker är ett alternativ om du planerar att bogsera, plog eller drag, de är tillgängliga för både fram och bak. Dessa stötdämpare är tillgängliga för lätta och full storlek lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar, inklusive vissa lyfts eller sänks fordon. De MonoMax chocker är också lämplig för dieseldrivna lastbilar.
Rancho RS9000XL Nio chocker i One

Dessa störningar kommer att erbjuda dig den prestanda av nio olika stötdämpare i en ansökan: Du kan välja nio olika nivåer av åkkomfort eller prestanda, vilket innebär att de anpassar sig till alla körförhållanden. Vid bogsering, öka inställningarna för att rymma tyngre last. Var och en av dessa justerbara gas-laddade chocker inkluderar en skyddande boot och har en flytande metallisk finish och polyuretan bussning. Ett tillgängligt alternativ, en trådlös handkontroll, kan du justera chocker inifrån hytten med ett tryck på en knapp.
Heavy-Duty stötdämpare med Overload Springs | Boka

Dessa bakre lasthållare har en rörlig ränta härdat spiralfjäder som ger dig upp till 500 kg. (Per par) av lastkapacitet. De tunga stötar och fjädrar överbelastning kommer att hålla ditt fordon nivå när du bär last och kommer att stoppa den vikande och gungande. Dessa störningar har en gummi hylsa som kommer att eliminera gnissel när du kör. De passar de flesta bilar, lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95623.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.