Hur Wire en 1987 Jeep Cherokee för Trailer Lights

En grundläggande trailer belysningssystem bestående av broms-, signal-och positionsljus krävs enligt lag. Denna belysning ger andra förare med viktig information om din storlek och eventuella sakta av bil och släpvagn. Kontroll släpets lampor är fullt fungerande innan varje resa är ett bra sätt att minska riskerna för bogsering. Detta system drivs av fordonets elsystem. Du kan koppla en 1987 Jeep Cherokee till släpvagnens lampor med lite kunskap. Saker du behöver
4-Pole Kablage
Scotch lås kontakter
12 volt testlampa
skruvmejsel set
buntband.
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den vänstra och högra bakre bakljus från jeep med en skruvmejsel. Det kommer att finnas flera skruvar som fäster dem vid fordonet.
2

Anslut 12 volts testet ljus till fordon ren metall kropp och sondera bakljus elektriska anslutningar för sitt ändamål. Slå på Jeep s positionsljus och hitta vilken tråd tänds testet ljuset. Markera detta ljus som bakljus. Upprepa för vänster och höger signaler. Den jordkabel kommer att vara den svarta kabeln. Vanliga Jeep tråd färgkoder är: brun - rätt signal, grönt med svart rand - vänster signal, blå - tillverkare
3

Anslut den 4-poliga kablage till dessa trådar som använder. scotch lås kontakter. De fungerar genom att skjuta fordon tråden i ett spår och selar ledaren i den andra och trycka ner den övre. Detta stänger grinden och tvingar de två kablarna i en metall-kontakt. Jeep rätt signal kommer att ansluta till selen gröna tråd, den vänstra signalen till den gula ledningen, de positionsljus till den bruna kabeln och marken till den vita kabeln.
4

Kör selen förbi interiör karosseridelar och i bagageutrymmet. Fäst sele kablar till kroppen av jeep nära lamporna med buntband och sätt tillbaka belysningen på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85907.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.