Hur att överladda din bil

En kompressor är en av de enklaste sätten att öka hästkrafter i bilens motor. En kompressor fungerar genom att tvinga luft i motorn att ge mer syre för förbränning, som gör det möjligt för fordonet att använda mer bränsle och därmed öka dess uteffekt. Medan liknar en turbo i vissa avseenden, är en kompressor billigare och kräver mindre kompetens att installera. Saker du behöver
billyft
Slangklämmor
Wrench in
Hylsnyckelsats
Kompressor kit
Gummiklubba
Drill med lämplig storlek bit (tillval beroende på kit köpt ) katalog Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Ge motorn minst en timme för att svalna innan du installerar kompressor.
2

Höja fordonets front med hissen och öppna huven. Granska kompressor kit för att bestämma den exakta monteringsplatsen. Varje kompressor är annorlunda, och kan behöva installeras på en annan plats.
3

Montera dräneringsslangen ur satsen på kompressor s avloppsanslutningen. Fäst den med en slangklämma och placera kompressorn på motorn för att dubbelkolla Specifikationerna för monteringen. Kontrollera att oljan dräneringsledning pekar nedåt, och det finns tillräckligt med utrymme för att fästa oljeledningen till avloppet på olja smärtan. Fäst medlöpande församling till kompressor enheten.
4

Slot intaget armbågen i motsvarande område på kompressor. Använd gummiklubba för att hjälpa driva intaget armbågen på plats, om det inte kan flyttas för hand. Följ upp detta genom att sätta in den svarta armbåge bit över inloppet så det går till fender. Kontrollera tillverkarens instruktioner för att se om du behöver skära ett hål för luft temperaturgivare. Borra därefter om du gör.
5

Hitta slangen som är ansluten med luftflödet mätaren och bifoga intaget armbågen. Lås på plats med slangklämmor över änden av inloppsröret. Skjut blå gummislangen över änden av röret mellan kröken och inloppsröret själv. Dubbelkolla alla dina anslutningar, sänka bilen, stäng huven och starta motorn för att testa den nya kompressorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85127.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.