Hur konverterar jag Motorcykel riktade lampor till LED?

Även synlighet för andra förare är en viktig säkerhetsfaktor för någon bilist, några är ganska så känsliga för andras okunskap som motorcyklister. En LED-blinkers uppgraderingen ersätter din stock glödlampor med ett rutnät av ljusa LED-lampor --- betydligt mer märkbar på natten än glödlampor. Dessutom har många LED-ljus kit använder en eller två rader av ständigt lysande lampor för att ge närmar förarna bättre indikation på att de tittar på en motorcykel och inte en bil med en strålkastare ut. Installationen är ganska enkel --- möjligen några minuter om du har ett minimum av elektrisk erfarenhet. Saker du behöver
LED-kit
Skruvmejslar
Spetstång
Rag
tvättsprit crimpers
Wire /knivar
12-gauge wire
eltejp
buntband
Visa fler instruktioner
1

ta bort knappen Stäng skruvarna signal lins från båda sidor av din motorcykel med en skruvmejsel, och dra bort linserna. Dra krom reflektor av blinkers huset, använd en spårskruvmejsel och ett par nål-tång att smälla trådarna utanför reflektorn. Följ stjälken blinkers till din motorcykel kåpa, och titta bakom Kåpan där stjälkar bulten på plats. Ta bort eventuella trim bitar du behövs för att komma åt insidan av kåpan och identifiera signaltrådarna.
2

Dra signaltrådarna genom stjälkar och in i kåpan. Dra glödlampan ur reflektorn huset, och använda din nål-tång för att bryta eller böja några vassa kanter eller flikar bort från det resulterande hålet. Rengör insidan av signalen höljet med en trasa och lite alkohol, och ta bort stödremsan från den dubbelhäftande tejpen på din LED rutnät. Mata lysdioden ledningarna genom hålet i reflektorn och skjut reflektorn i huset.
3

Mata ledningarna i blinkersspaken röret tills de kommer ut inuti kåpan. Sätt tillbaka reflektorn /LED montering i blinkers huset, placera linsskyddet tillbaka över den och sätt tillbaka skruvarna.
4

Följ din kit anvisningar för kabeldragning, såsom tråd färger och ändamål varierar beroende på applikation . Som ett exempel använder BMW en brun jordledning, ett par gula trådar för ständigt skinande väntekrets och ett par blå trådar för de intermittenta blinkerslampor.
5

Skjut den medföljande kabeln kranen över cykeln ursprungliga konstant-på ljus tråd, och för in motsvarande konstant på tråd från din LED ljus till den andra sidan av skarven. Spänn fast på bladet i mitten av skarven med tråd crimpers att binda de två tillsammans och stänga kniven locket över bladet. Klipp överflödig kabel från din cykel ursprungliga konstant-på rad, och linda skarven från början till slut med eltejp för att isolera den.
6

Upprepa steg 5 med intermittenta blå trådar och jordledningar, sedan upprepa igen med alla tre på den andra sidan av kåpan. Gör ingen ominstallation resan bitar ännu.
7

Förvandla din cykel tändningsnyckeln till "On" läge, och testa vänster och höger blinkers. Installera om trim bitar om allt är bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85680.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.