Hur kan man förbättra resultatet för min 2000 MR2 Spyder

Toyota erbjöd Toyota MR2 Spyder som en konkurrent till Madza MX-5. Den 2000-modellen har en 1.8l motor och en kompressor som standard, ger en respektabel 138 hk. Den har en mittmotor och bakhjulsdrift, och fungerar som en prisvärd, välbalanserad sportbil. Även om MR2 Spyder fungerar väl utan några förbättringar, kommer vissa ändringar att leda till bättre resultat. Saker du behöver
Turbo laddare
Performance avgassystem
Performance Bromsar
Performance koppling
prestanda däck
Visa fler instruktioner
1

Montera en turbo. En turbo har potential att ta din MR2 upp till 200 hk. En turbo fungerar genom att komprimera kall luft innan sprängning det in till motorn vid högt tryck. Detta resulterar i mer effekt eftersom en konventionell motor inte kan producera den mängd tryck.
2

Installera en sportljuddämpare och avgas kit. Du behöver ett förbättrat avgassystem för att klara din turbo. För effektivare prestanda, få luft är lika viktigt som att få den i, och ett sportavgassystem och ljuddämpare blir större och få luft ut snabbare.
3

Installera en etapp 2 prestanda chip, vilket kan öka motoreffekten med upp till 15 procent utan att minska gas körsträcka. En föreställning chip fungerar genom att koppla in i ECU och förändra hur mycket bränsle och luft går in i förbränningen mix för optimal prestanda. Prestanda marker kan kosta mellan $ 200 och $ 400.
4

Installera prestanda bromsar. När man ser att förbättra prestandan för din Toyota MR2, måste du överväga hur snabbt du kan sakta ner samt hur snabbt du kan göra din bil går. Om du förbättra din hästkraft behöver du även mycket bra bromsar.
5

Installera en prestanda koppling. Du kommer att behöva en prestation koppling att kopiera med den extra energi som kommer genom turbo, och det kommer att ge dig bättre acceleration och smidigare växling.
6

Installera prestanda däck. Högkvalitativa prestanda däck kommer att förbättra resultatet för din Toyota MR2 Spyder genom att ge dig enastående grepp. Detta resulterar i bättre säkerhet och hantering. Lägre kostnad däck kommer inte att vara tillräckligt effektiva för din bil om du har gjort motor förbättringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96195.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.