Hur installerar jag Dimljus för en 2008 Honda Ridgeline?

Dimljus är en stor säkerhet tillägg för alla fordon. De kan hjälpa föraren i svåra körförhållanden såsom snö eller dimma. De strålar projiceras av dimljus kör låg på marken och bidrar till att belysa vägen. Installera dimljus på 2008 Honda Ridgeline är ett bra sätt att öka säkerheten. Det är viktigt att notera att du måste borra genom den främre stötfångaren för att slutföra detta projekt. Om du är obekväm med det, kanske du vill ha en professionell göra installationen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Drill
Såg
buntband
Visa fler instruktioner
Demontering av stötfångare
1 < p> Lokalisera de två skruvarna på höger och vänster i främre stötfångaren där stötfångaren möter fender väggarna. Ta bort dessa två skruvar.
2

Öppna huven och koppla den negativa polen på batteriet.
3

Lokalisera de sju klipp som löper längs framsidan av huven till stötfångaren. Ta bort dessa klipp genom att bända ut dem med en platt skruvmejsel.
4

glida under stötfångaren och lokalisera de sex bultarna som håller fast stötfångaren till ramen. Ta bort dessa bultar med en 10 mm hylsa.
5

Dra stötfångaren bort från ramen. Börja med att dra i båda ändar med jämnt tryck. Vissa flikar kommer att dras bort när du börjar dra i stötfångaren, men de kommer inte gå sönder. Stötfångaren på en mjuk matta eller filt så att den inte repas
6

Place.


Montera Dimljus
7

Använd mallen som följer med kitet och märkning krita för att markera de två hål som ska borras för dimljus.
8 < p> Borra upp hål du markerade med mallen. Du kommer att behöva en stor borr. Om du bara har mindre, kan du borra flera hål och sedan använda en såg för att skära dem emellan.
9

Slide varje dimljus i hålen som du bara klippa dem. Se till att hålla den vänstra och högra lamporna på rätt plats.
10

Säkra dimljus i sina monteringshål med fyra skruvar.
11

Anslut viktigaste ledningar sele till varje dimljus genom att ansluta kontakterna tills de klickar. Var och en av dessa trådar kommer att märkas på selen. Den andra änden av kablaget till säkringen reläbox
12

Route. Detta fält ligger precis till vänster om motorhuven. Använd buntband för att hålla trådarna ur vägen när routing dem.
13

Leta tomma sele som är tejpad på kroppen av lådan med blå tejp.
14 < p> Anslut ledningsnätet i den tomma selen genom att snäppa den på plats.
15

Ta bort den nedre panelen i det främre förarsidan streck till höger under ratten. Använd en platt skruvmejsel eller plastbit att börja bända bort det runt kanterna, dra sedan bort den från instrumentbrädan.
16

Lokalisera exponerade kabelnätskontakten.
17

Anslut reläomkopplaren till hamnen i selen som är tredje uppifrån vänster. Ovansidan är den sida som har låsspärren på det.
18

Fäst reläet till instrumentbrädan med den medföljande fäste i satsen. Beroende på utrustningen, kan detta kräva att du borra hål i instrumentpanelen.
19

Sätt tillbaka minuspolen på batteriet och stäng huven.
20

test som dimljusen fungerar korrekt.
21

Återkoppla Dash bitar och främre stötfångare i exakt omvänd ordning som du isär dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86620.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.