Hur du väljer en Diesel Exhaust Diameter

Den avgas diameter din diesel bil eller lastbil är en viktig faktor eftersom den direkt påverkar kraften i ditt fordon. Ju bredare avgasen, det mindre arbeta motorn måste göra för att "skjuta" avgaserna ur motorn. Men, måste du begränsa diameter för att passa i alla organ-panel försäljningsställen som går över avgassystemet. Du kan ändra kroppen panelen för att passa större avgaser, kräver dock att arbetet med en tigersåg. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät kroppen-panelen avgasutsläpp att avgaserna måste passera igenom, eftersom detta kommer att avgöra vad som uttömmer Du kan installera om du inte vill ändra kroppen panelen. Om du är OK med att ändra kroppen panelen, kan du hoppa över detta steg
2

Mät diametern på lager dieselavgaser,. Kan du inte sätta på en dieselavgaser som har en mindre diameter än diametern om den levereras från fabriken avgaser. Detta är inte bara en fråga om makt utan också en säkerhetsfråga, eftersom trycket byggs upp kan spräcka avgas slang eller ens rubrikerna på själva motorn.
3

Mät Markfrigången mellan avgasröret slangar och marken. Det måste vara minst 5 inches av markfrigång mellan marken och avgaser. Varje eftermarknaden avgassystem som skulle ge dig mindre än 5 inches av markfrigång skulle kräva att du installerar hissar på bil eller lastbil är upphängt. Detta är för att förhindra skador på avgassystemet från skrapa på marken eller från skräp träffar.
4

Mät utrymmet i avgaserna-slangen run (utrymmet fördelas i bottenplattan för avgassystemet) . Detta är den största diameter avgassystem du kan använda, eftersom du inte kan flytta montering av drivlina för att skapa mer utrymme. Din enda verkliga alternativet skulle vara att ersätta de fästband och svetsa avgas slang direkt till underredet, vilket kan ge dig en extra tum av clearance.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85409.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.