Hur övervaka däcktrycket Gauge Effekter av Cold

Det kalla vädret inte bara vraket förödelse på dig själv och ditt hem utan din bil också. Kylan kommer att tvinga dig att skruva upp värmen, inte bara för att hålla värmen utan att rengöra frost och snö från vindrutan. En annan faktor som du kan se äga rum i din bil är däcktrycket. Med kylan kring gummit i dina däck, kan du förvänta dig att förlora en del luft. På grund av detta, bör du regelbundet övervaka ditt däcktryck att se till att det är tillräckligt. Saker du behöver
Däcktryck läsare
Luftpump
Visa fler instruktioner
1

tittar antingen på dina däck eller i fordonets handbok för önskad däcktryck för dina däck. Du behöver veta detta innan du försöker övervaka trycket i din bil.
2

bort de små locken från däckets ventil. Se till att sätta dem i fickan eller på en säker plats eftersom du behöver dessa för att stänga ventilen när du är klar kontrollerar däcktrycket. Addera 3

Tryck en däcktryck övervaka upp mot ventilsätet av däcket. Inom några ögonblick du kommer att få ett tryck avläsning på skärmen på enheten. Testa trycket för alla däcken.
4

Kontrollera däcktrycket med några dagar för att se om det finns någon förlust av luft. Om däcktrycket sjunker under den rekommenderade enheten, måste du lägga till luft i däcken. Det är möjligt att använda en cykelpump, men det kan vara hårt arbete för att pumpa upp däcken, särskilt om lufttrycket är långt under vad som behövs. Lokala bensinstationer bör ha luftpumpar, varav många är gratis. Om luftpumpen inte har en tryckvakt, fylla däcken med luft och regelbundet läsa av trycket med din tryckvakt. När du har uppnått den rekommenderade nivån, gå vidare till nästa däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95115.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.