DIY: Fasjustering

Om du planerar att tävla din bil på en dra remsan, kan du bli tvungen att installera ett system linje lås i bilen. Detta system gör att du manuellt bromsa framhjulen på bilen så att bilen gör ingen rulle framåt i början av loppet och leda till att du får ett straff. När urkopplad, kommer linjen låset har ingen effekt på normal körning. Saker du behöver
Jack
Jack står
bromsledningen Låssats
Bushing adapter
bromsledningen beslag
elektrisk tråd
plast buntband
Nödvändiga verktyg

Visa fler instruktioner
1

Jack upp framför bilen och placera bilen på pallbockar. Ta bort de främre däcken på bilen för lättare tillgång till bromsledningar och andra bromsdelar.
2

Survey området under din huv nära säkringsdosan, och mellan huvudbromscylinder och främre hjul cylindrar, för en plats med tillräckligt utrymme för att montera solenoid linjen låset.
3

Anslut antingen en 1/8-inch-to-1/4-inch inverterad känsla eller 1/8-tums -to-3/16-inch inverterad adapter väderkorn bussning till två-gängade porten port på solenoiden. Bussningen adapter storleken bestäms av diametern av din nuvarande bromsledningar.
4

Anslut huvudbromscylinder till magnetventilen porten "Mästare." Anslut resterande bromsledningen till den kvarvarande porten . Anslut bromsledningar med rätt storlek av beslag bromsledningen baserat på aktuella bromsledningar.
5

Anslut jordledningen från solenoiden till en ren kontaktyta och den varma tråden till en 12-volts källa av makt. Placera en säkringshållare mellan solenoiden och strömkällan.
6

Wire växeln ingår i bromsledningen Låssats till en plats i hytten på fordonet som är inom räckhåll för föraren med 22-gauge wire. Säkra alla lösa trådar med plast buntband för att hålla dem från att störa föraren.
7

Släpp all luft i bromsledningar genom att blöda bromssystemet. Ersätt eventuellt bromsvätska som släpps.
8

Testa bromssystemet i bilen medan bilen fortfarande på pallbockar. Gör alla nödvändiga justeringar. Försök inte att köra bilen tills du har framgångsrikt testat bromssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87585.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.