Så installerar du kablaget på en Highlander

Toyota utformat Highlander att dra släpvagnar upp till 5.000 pounds. Den har en kraftfull V-6 motor och bra grepp. Ledningsnätet för Highlander har två delar. Den första delen består av en omvandlare som ändrar den elektriska strömmen från Highlander konfiguration till släpfordonets krav. Den pluggar in under instrumentbrädan i serie med bilens eget kablage. Den andra är själva ledningsnätet för släpet och installeras i det vänstra bakre utrymmet i fordonet. Saker du behöver
Kabelstam kit
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
plastbanden
Visa fler instruktioner
1

Hitta kontaktdonet enligt instrumentbrädan precis till vänster om bromspedalen. Den bogsering sele pluggar helt enkelt i serie i befintliga ledningar. Koppla den nuvarande ledningar. Anslut omvandlare till båda ändarna av befintligt kontaktstycke. Dra av den dubbelhäftande tejpen fäster omvandlaren rutan till bilen och binda upp alla lösa trådar med plast.
2

Öppna den bakre grinden och titta i det bakre vänstra hörnet. Ta lagring panelen du ser där. Ta bort den bakre lastgolvet och fäll last panelen upp mot baksätet.
3

bort plasten lagringsbricka ur det bakre vänstra hörnet av bagageutrymmet genom att ta bort antingen tre skruvar eller tre plastvreden. Under avställningsplatsen är uttaget för ledningsnätet. Anslut sele och sätta den i förvaringsfacket i mitten av Highlander. Du kan lämna den där när den inte används.
4

Byt avställningsplatsen och paneler lagring. När du drar en släpvagn, öppnar bakluckan och ta ut mitt lagring panelen. Bly selen ur bilen och stänga grinden. Den gummiisolator innanför porten är tillräckligt tjock och smidig nog att låta trådarna för att passa in genom dörren.
5

Öppna huven och hitta säkringsboxen bredvid batteriet. Det kommer att finnas en säkring för trailern kabelnätet märkt "Trailer." Installera 10-amp säkring som medföljer kabelnätet kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86556.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.