Hur man installerar en bränslemätare på en Camaro 1967

Återställa en klassisk bil kan vara en aktiv, pågående process. Medan de större saker såsom motor ombyggnader, karosseri och uppgraderingar fjädring samla de flesta av rubrikerna, de små saker som behöver byta fler än ofta de stora projekten. För en första generationens Camaro 1967, kan ersätta OEM mätare vara tidskrävande. För det mesta, installera en mätare ersättande bränsle kräver bara en skruvmejsel och ett mått av tålamod. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort instrument täckpanelen ram genom att lossa skruvarna som sitter runt omkretsen av infattningen.
2

Lossa bulten som håller den nuvarande bränslemätaren på plats. För standard och RS Camaro modellerna kommer bränslemätare vara ett fristående instrument. Ställ skruven åt sidan.
3

Ta bort den befintliga bränslemätaren. Koppla den mekaniska rattnavet från baksidan av mätaren och dra bort det från kombiinstrumentet. Montera den mekaniska rattnavet i den nya bränslemätaren, och placera den i klustret. För SS modellerna kommer bränslemätaren vara en del av en fyra-mätare montering. Ta församlingen, och försiktigt dra den mekaniska rattnavet från baksidan av bränslemätaren avsnittet. Sätt i fyra-gauge montering på plats i kombiinstrumentet. Fäst den mekaniska rattnavet i den nya bränslemätaren och montera mätaren på andra ställen på instrumentbrädan.
4

tillbaka instrumentet täckpanelen bezel. Slå på tändningen och se till att mätaren fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87076.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.