Så monterar Shocks Upside-Down för Traction

Upside-down monterade chocker används för ett antal skäl som off-Roaders och övriga fordonsindustrin entusiaster. Montering av kolv delen av chock nedåt och kapselns delen uppåt bidrar till att minska den ofjädrade vikten och hjul hop, ger bilen mer grepp, samtidigt som en mer lyhörd suspension. I många fall är en upp-och nedvänd montering krävs på grund av begränsat utrymme och skadeförebyggande. Förfarandet för montering chocker upside-down liknar montering chocker för de flesta fordon. Saker du behöver
Penetrerande smörjmedel
Hylsnyckel
bänk skruvstäd
litiumfett
Lug skiftnyckel
Ordet jack
Jack står
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
Montering av stötdämpare
1

Parkera fordonet på en plan och jämn yta. Spraya de bakre stötdämpare bultar med penetrerande smörjmedel och låt den inställd för ett par minuter. Efteråt, ta bort skruvarna med en hylsnyckel och dra de bakre stötdämpare från fordonet.
2

Förbered stötdämpare för installationen genom att sätta ribban stiftet genom chocken bussningen. Placera bar stiftet i ett skruvstycke och tillämpa litiumfett på stiftet och chock bussning väl.
3

Placera bussningen över stiftet. Tryck ner medan du arbetar chocken fram och tillbaka, tills stiftet glider på plats. Fäst de två metallhylsorna till botten bussningar.
4

Installera nya chocker med chock kapslarna på toppen och kolven partiet i botten. Efterdra alla skruvarna med hylsnyckel.
Montering av främre stötdämpare
5

Lossa hjulet klackarna på framhjulen med en rörtång. Höj fordonets front med domkraft tills hjulen är upplyfta från marken. Stöd bilen på pallbockar för extra stabilitet.
6

Ta av hjulet klackarna och demontera framhjulen. Spraya penetrerande smörjmedel på bultarna och låt den inställd för ett par minuter. Avlägsna bultarna med en hylsnyckel och dra de främre stötdämpare från fordonet.
7

Förbered främre stötdämpare på samma sätt som de bakre stötdämpare. Installera nya chocker med chock kapslarna på toppen och kolven partiet i botten.
8

Montera däcken på bilen och finger-dra hjulet klackarna. Avlägsna domkraften och sänka bilen. Dra klackarna till de specifikationer som krävs av tillverkaren, med hjälp av en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87580.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.