Hur konvertera 12V till 24V

Mest bil, lastbil och båt elektriska system körs på 12 volt, men ökar det till 24 kan ha några distinkta fördelar. Ökad spänning innebär minskande ström, och som strömmen är den viktigaste avgörande faktorn för kabeldragning storlek, ökande spänning innebär minskande ledararea. Detta innebär att fördubbla din utspänning till 24 volt kan du köra tråd mätare som är hälften så stor (och kostnad) för traditionella 12-volts system. Göra denna omvandling är en enkel uppgift, men kan kräva ersättning av dina elektriska laster. Saker du behöver
två 12-volts batterier
Batterikablar
Visa fler instruktioner
1

Montera två batterier så nära varandra som möjligt och se till att de är ordentligt fastsatt för att förhindra rörelse när fordonet är i rörelse.
2

Anslut minuspolen på det första batteriet till bilens jord. Du kan oftast göra detta genom att ansluta den andra änden av kabeln är ansluten till den negativa polen på motorn, växellådan eller chassi. Addera 3

Anslut pluspolen på det första batteriet till den negativa terminalen av det andra batteriet med en längd av batteri kablage så kort som möjligt för att uppnå detta sammanhang.
4

Anslut en längd av batteri kablage till den positiva polen på det andra batteriet, med den anslutna andra änden till startmotorn. Andra apparater kan också anslutas till den positiva polen på det andra batteriet också, som kommer att lägga ut 24 volt, som när batterierna är seriekopplade deras spänning läggs, med sin kapacitet förblir densamma.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87380.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.