Hur lägger jag till Hästkrafter till min Mitsubishi 3000 GT?

Mitsubishi 3000 GT använde samma plattform som Dodge Stealth. Den 3000 GT är en stor, lyxig sportbil med vackra utseende och starka resultat. Medan 3000 GT fanns i en turboladdad version som kallas 3000 GT VR-4, är 3000 GT den normalt aspirerade versionen. Även om det är mindre kraftfull än den turbo versionen är 3000 GT fortfarande en populär begagnat köp som tar väl till några ändringar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestanda avgassystem. Beståndet avgaserna på 3000 GT är relativt restriktiv för att hålla avgaserna tystare. Men alla som vill ha mer makt från deras 3000 GT kommer förmodligen inte ihåg ett starkare avgassystem. En större diameter avgaser och fritt flöde ljuddämparen gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt och skapa mer kraft, eftersom avgaserna lämnar motorn som mycket snabbare.
2

Byt lager headers med långt rör rubriker . Det finns prestanda långt rör rubriker tillgängliga för 3000 GT som kommer att frigöra mer makt genom att få avgaserna ur motorn snabbare. De lager grenrör har grovt gjutgods och små interna passager som begränsar luftflödet, medan röret rubriker har smidigare interna och större passager diameter för bättre flöde och högre effekt. Addera 3

Uppgradera till högt flöde katalytisk omvandlare. Lager 3000 GT katter är restriktiva. Du kan uppgradera katterna till prestanda och kära och samtidigt uppfyller utsläppskraven. Du bör kontrollera att se till att prestanda katalysatorer är lagligt i ditt område.
4

Installera ett intag prestanda luft. En CAI (kall luft intag) hjälper motorn att skapa mer makt genom att leverera ytterligare täta kall luft till insuget. CAI består av en stor kon-filter som leder till stor diameter slang snarare än en restriktiv luft box, vilket är vad beståndet motorn använder. CAIS är relativt lätta att installera. De innebär att ta bort rutan lager luft från motorn och installerar CAI i sitt ställe.
5

Installera mindre, lättare remskivor för remdrivna komponenter i motorn. På grund av den stora storleken på beståndet remskivor, skapar de tjuvanliggning på motorn och minska dess potentiella effekt. Mindre prestanda remskivor frigöra hästkrafter på grund av sin mindre storlek och diameter. Dessa är lätta att installera, särskilt om du installerar ett nytt bälte som en del av rutinmässigt underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95471.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.