Hur man installerar utombordaren Springs på en CJ-7

Jeep CJ7s kom från fabriken med en Dana 30 framaxel och antingen en AMC Företag eller Dana 44 bakaxel. Även om dessa axlar är tillräckliga för måttlig terrängkörning med däck som är nära fabriken storlek, kan de inte stå trycket av stora däck och allvarliga rock-crawling. Av denna anledning, allvarliga off-Roaders byta ofta i större axlar från full-size trekvarts ton och en-tons pickup lastbilar. Detta är en enkel sak i bak, där det finns plats på axeln rör att svetsa på nya fjäder kuddar där du behöver dem. Men för att göra en full bredd arbete framaxel på en CJ7, måste du utombordare fjädrarna för godkännande. Saker du behöver
utombordare våren mount kit med fjädrar
stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Styrarm separator
slägga
Flare skiftnyckel set
Kombination skiftnyckel som
Hylsnyckelsats
Handhållna kvarn
borrmaskin och lite set
Welder
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och chock bakhjulen. Placera i friläge.
2

Höj framsidan av jeep med en domkraft och vila ramen på pallbockar. Koppla loss den främre drivaxeln, slangar broms och styrning arm.
3

Lossa och ta bort de främre fjäderbultarna i båda ändarna av fjädrarna. Dra den gamla axeln rakt ut fronten, med fjädrarna fortfarande sitter på axeln.
4

Slipa bort nitarna och svetsar som håller den gamla fjädern galgar. Knock hängarna utanför ramen och slipa området smidig var de var.
5

Placera den nya främre yttre galgar på ramen. Borra ramen och skruva dem på plats enligt de medföljande instruktionerna. Fäst de nya fjädrar till galgar med de medföljande bojor.
6

Använd den bakre änden av de nya fjädrarna att placera de bakre galgar. Borra ramen och skruva galgar på plats.
7

Svetsa de främre och bakre hängare till ramskenorna. Bolt de bakre ögon fjädrarna till de bakre galgar. Vid denna punkt, fjädrarna är redo för den nya axeln installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87566.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.