Hur man gör en motorcykel avgassystem Louder

Motorcyklar kommer i alla former, storlekar och, beroende på smak av förare, ljudnivåer. Vissa ryttare föredrar en lugn åktur medan vissa gillar att höras. Om du gillar din motorcykel för att vända huvuden med sitt avgasljud så finns det en liten ändring som du kan göra själv efter beställning delen. Byte av ljuddämpare på din motorcykel kan avsevärt förbättra ljudet av ditt avgassystem. Lägga till en eftermarknad "slip-on" avgasrör är ett av de enklaste sätten att öka volymen och resultatet för alla motorcyklar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Justerbar (apa) skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala mc-återförsäljare för att fråga om eftermarknaden slip-on avgasrör för din motorcykel. Två märken som är välkända för ökad volym och förbättrad prestanda är D & D och Vance & Hines. Du kan också fråga om andra märken som är kända för att göra motorcyklar starkare också.
2

Lossa och ta bort eventuella bult eller konsol som håller din befintliga avgasröret på plats. Om avgasröret är placerad under sätet på din sport cykel, ta bort sitsen och plasten bakdelen på din motorcykel för att nå de nödvändiga bultarna som håller din befintliga avgasröret på plats.
3

bort din befintliga avgasröret genom att koppla den från den huvudsakliga avgasröret på undersidan av din motorcykel. Det kan hållas på plats med ett fäste med en bult och mutter för att dra åt den eller det kan helt enkelt vara en hållare med en spak på den för att låsa den på plats. Använd rätt skiftnyckel storlek socket och skiftnyckel för att lossa muttern och bulten (om det behövs) eller helt enkelt lyfta spaken på fästet som håller i slip-on röret på plats.
4

Slip det nya avgasröret på den viktigaste avgasröret på undersidan av din motorcykel på samma sätt som du tog bort din gamla.
5

Använd alla nödvändiga fästen som ingick med din nya avgasröret montera den till din motorcykel. Genom att ta bort det gamla, bör du veta exakt hur man monterar den nya till din motorcykel. Vid behov ansluter avgasröret kapseln till avgasröret. Använd tillverkarens instruktioner som referens.
6

Kontrollera att det nya röret är fäst till den huvudsakliga avgasröret på undersidan av din motorcykel med alla nödvändiga bultar eller konsoler.
7

Starta din cykel och ta ut ljudet av din nya avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83124.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.