Hur får man fler hästkrafter från en 1993 Ford Mustang GT

Ford Mustang har bred eftermarknad stöd för visuell samt ändringar prestanda. När fordonet kommer att vara relativt gammal, först se till att det inte finns någon onödig effektförlust på grund av slitna delar såsom tändstift och kablar, och att bränsle-och vattensystem har inga läckor. Bättre luftflöde kan erhållas med en kall luftintag, en ny Luftmassemätare och uppgraderade spjällhuset. Uppgraderade avgassystem ökar makten samt ljud. För en mer dramatisk effekt uppgradering, turboladdning eller överladdning är en kostsam men tillfredsställande alternativet. Saker du behöver
Kall luft intag systemet
Aftermarket meter Luftmassemätare
Aftermarket headers
Aftermarket spjällhuset
Aftermarket cat-back avgassystem
Visa fler Instruktioner

1

Öppna huven och inspektera motorn. Ju friskare motorn, desto mer ström kommer det att producera och mer mottaglig blir det att uppgraderingar. Börja med att kontrollera kritiska motordelar för överskjutande slitage. Kontrollera dina tändstift och tändkablar. Om du inte kan kontrollera att kontakterna inte har uttömt sin livslängd, ändra dem. Nästa, kolla alla dina slangar och bränsleledningar för läckage och inspektera motorblocket för olja. Om din motor har oljerester, fixa oljeläckage innan du ytterligare modifiera motorn. Mäta kompressionen i cylindrarna är ett dyrare förfarande och kräver professionella anläggningar, men bör allvarligt övervägas om bilen har missbrukats under sin långa livslängd, eller om du känner att makten leverans i lager formen är otillräcklig.

2

bort ditt luftfilter och ersätta den med en kall luftintag. Detta är en lätt modifiering och förbättrar både kraft och ljudet av motorn. Flera företag gör kall luft intag och praktiskt taget alla av dem kan installeras i ditt eget garage. Nästa steg är att installera en ny massa luft mätare, vilket kommer att programmera din motor att suga in mer luft och bränna mer bensin för mer hästkrafter. Med dessa ändringar, kommer du träffar troligen gränserna för beståndet spjällhuset, som inte längre kommer att kunna leverera tillräckligt med luft för att dra nytta av den nya installationen. Eftermarknaden fallspjällhusen är lätt att skruva på och förbättra inte bara makt utan även gasrespons, vilket resulterar i ett mer omedelbart uppsving i varv. Slutligen, kan du byta de befintliga rubriker med mer aggressiva enheter, men kostnaden för denna modifiering kan vara betydande.
3

bort ditt lager avgaser och ersätta det med en mindre begränsande eftermarknaden systemet. Beståndet avgaserna på de flesta muskel bilar är en svag länk. Byte av aktie med en eftermarknad förbättrar makt, ger en mer throaty ljud och dessutom minskar fordonets vikt. Det finns olika alternativ. Du kan byta ut endast de halsdukar eller hela avgassystemet, från motorn i fronten av fordonet till avgasröret exit i ryggen. Naturligtvis, ju större delen du byter, desto större förbättring kommer du att se, men ju mer pengar du måste spendera. En bra kompromiss är en katt-back avgassystem, som ersätter den del av avgaserna efter katalysatorerna.
4

Lägg ett påtvingad induktion för maximal elproduktion. Tvingad induktion avser tvinga mer luft in i förbränningskammaren i motorn än vad som är möjligt genom att förlita sig på omgivande atmosfärtryck. Detta kan åstadkommas med turboladdare eller överladdare. De mest kraftfulla muskel bilar, nästan utan undantag, beroende påtvingad induktion. Kostnaden för en sådan modifiering är väsentlig, och installationen måste utföras av en erfaren mekaniker. Tvingad induktion utförs vanligtvis efter alla "preliminära" ändringar i de tidigare stegen har slutförts, eftersom detta kommer att säkerställa att motorn faktiskt kan använda den extra luft som levereras av påtvingad induktion systemet. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95578.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.