Hur gör jag passar en Flip Front på en Mini?

Den ursprungliga Mini främre änden har en liten huva öppning som är tillräckligt för normalt underhåll, men för liten för att utföra större reparationer. En glasfiber flip front löser detta problem genom att låta hela främre änden av Mini att luta framåt, vilket ger ägaren tillgång till hela motorn och främre upphängningskomponenter. Denna speciella projekt kan ta längre tid än de flesta bil-projekt, på grund av de berörda ändringarna. Saker du behöver
stoppklossar
Air mejsel
Hylsnyckel
Ordet jack
borrmaskin
Långa bultar och muttrar
vinkelslip
tunn gummi ark
Arc svetsare från 4 Dzeus fästelement
nitpistol Sida 2 hood pins
Visa fler instruktioner
1

Koppla ifrån och ta bort batteriet från fordonet. Ta huven, galler, strålkastare och stötfångare från Mini och hjulkilar hjul bakom bakhjulen för att förhindra rörelser.
2

Skär bort de yttre vingarna med en luft mejsel, med början i hörnet av huv, ungefär 5 mm från scuttle panelen. Skär tvärs över och ned framför A-panel. Lämna 5 mm av överskott av metall för att klippa bort vid en senare tidpunkt. Upprepa proceduren för den yttre flygeln på andra sidan av Mini. Addera 3

Lossa skruvarna stötdämparna på plats med en hylsnyckel, och flytta dem åt sidan. Ta bort två skruvar som håller främre hjälpram fästen på plats och sedan skära ned i mitten av den inre vingen. Manövrera inner-wing församling bort från den främre änden.
4

Höja fordonets front med en domkraft tills fordonet inte längre vilar på dess främre hjulupphängningen.
5

Line stag band upp med hålen på framsidan av hjälpramen. Säkra brace bar till den främre delramen med långa bultar och muttrar. Markera platsen för två hål på båda inre vingar där hålen i toppen av stag barer kommer att möta. Skapa hålen med en borrmaskin, och sedan fästa stag barer att de inre vingar med långa bultar och muttrar.
6

Placera glasfiber fronten på Mini, och sedan trimma den främre änden med en vinkelslip, efter behov. Fäst en uppsättning av gångjärnen på bottnen av den främre änden, där stag staplarna är fastskruvade. Placera tunn gummi mellan kontaktpunkterna för att minska vibrationerna.
7

svetsa fästen för de Dzeus fästelement på den inre vingar med en svetsutrustning. Borra två hål på varje sida av glasfiber front för de Dzeus fästelement att passera igenom, vilket gör att de uppfyller med hålen på fästena. Använd en nit pistol att fästa fästena på glasfiber fronten.
8

Svetsa de triangulära fästen för huven stift i hörnen mellan ventilationsluckor panelen och innerskärm. Fäst rampens pluggar på den främre änden i samma område.
9

Sänk bilen och sätt tillbaka stötdämparna. Måla och dekorera den främre änden och returresa. När färgen är torr, installera strålkastarna och grillen. Lås den främre änden ner med rampens pluggar och Dzeus fästelement.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87575.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.