Thule Car Top Carrier Installation

Thule har hjälpt människor bär sin utrustning med dem sedan 1942. Det svenska företaget tillverkar takräcken, cykel och båt bärare, tillbehör för fritidsfordon, och bagage. Bära redskap och utrustning ovanpå din bil frigör utrymme i bilens interiör för passagerare och andra objekt. Bilen översta takräcke installeras i en kort tid på ditt fordon - inga verktyg behövs - och det inkluderade fit guide garanterar perfekt passform på biltaket. Saker du behöver
milt rengöringsmedel
gummikuddar fot
Aero fötter
Barer, främre och bakre
Brackets
handtagsaggregat
Ändavslut
låscylindrar
Key
Visa fler instruktioner
1

tvätta taket på din bil med ett milt rengöringsmedel och låt det torka. Öppna alla dörrar på din bil.
2

Skjut gummikuddarna från den fit kit box på Aero fötter. Dra ut spänn-cam och lyft upp på Aero foten. Placera stången i öppningen och upprepa med motsatt fot att montera den främre baren. Upprepa för att montera den bakre baren.
3

Justera staplarna till lämplig längd för din bil. Bekräfta att Aero fötterna är på samma avstånd från varje ände av stången.
4

Placera fit kit monteras på änden av foten. Skjut bulten från handtagsaggregatet och konvexa brickan genom fästet in i foten och dra åt. Placera hatten på änden av stången. Upprepa för varje fot.
5

Lokalisera de två fötterna med låsning fästen. Dra tillbaka de färdiga kit parentes att låsa dem på plats.
6

Ställ främre stånganordningen på fordonets tak. Fäst hållarna till dörrkarmen och växelvis dra åt fötterna med handtagsarrangemanget fram säkert. Lås handtaget på plats. Upprepa för den bakre baren.
7

Installera låscylindrar i fötterna och lås med en nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87546.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.