Hur man installerar ett WVO Kit

En av de bästa sätten att minska ner på dina bränslekostnader och koldioxidutsläpp är att konvertera din bil att köra på vegetabilisk olja. Avfall vegetabilisk olja är oftast billig att köpa och kan även erhållas gratis från lokala restauranger. En konverteringssats kan köpas från din lokala Biltema. Du behöver inte vara en bilmekaniker för att installera en WVO kit, du kan göra det själv med lite krångel och minimal kunskap om enheten. Saker du behöver
WVO konverteringssats
Bränslefilter
Visa fler instruktioner
1

Köp en WVO konverteringssats som är avsedd för din bil. Din bil måste vara en diesel fordon för att konvertera den till WVO.
2

Montera bränsletanken för din WVO kit i bilen. Detta bör placeras i en lastbil säng om du har en lastbil eller i bakluckan på bilen. Denna tank kommer att inrymma WVO. Se din bruksanvisning om hur munnen bränsletanken. Vissa kit kommer med fästen medan andra kommer med bultar.
3

Anslut bränsleledningarna för WVO. Din kit kommer med all hårdvara som du behöver ansluta bränsleledningarna till ditt fordon. Några av dessa hårdvara bitar kommer att omfatta bränsleventiler, bränslefiltret och bränslet switch. Se din kit handbok om hur man installerar raderna till din bil.
4

Filtrera orenheter från ditt bränsle. WVO kommer från restauranger och fritöser mat. Du måste välja ut maten ur oljan så att du inte täppa dina bränsleledningar. Köp en WVO-godkänd bränslefiltret från Biltema för att få den bästa filtreringen.
5

Starta bilen från den huvudsakliga diesel linje och låta bilen köra i ca 10 minuter. Vid denna punkt, kommer motorn att bli varm nog att köra från WVO. Stäng av motorn och slå på bränsleledningen till WVO. Starta bilen igen och ta bilen för en provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87574.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.