Hur man bygger en XS650 Bobber

Yamaha XS650 var en 650cc Yamaha motorcykel som gjordes mellan 1968 och 1985. Du kan köpa en kör XS650 motorcykel och konvertera det till en bobber för väldigt lite pengar. En Bobber är en bantad motorcykel med alla borttagna onödiga delar. Bobbers skiljer sig från helikoptrarna, eftersom tanken är att fullfölja omvandlingen samtidigt spendera så lite pengar som möjligt, medan bygga en chopper oftast kräver en tung monetär investering. Ta bort delar ger cykeln ett anpassat utseende och minskar vikten. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Luftrenare
kapskiva
Electric drill
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller fast framskärm på styr-gafflar. Du kan ta bort skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Lyft framskärmen bort och placera den åt sidan. Den exakta placeringen av bultarna kommer att variera beroende på vilken bygga året av motorcykeln.
2

Ta bort skruvarna som håller fast sitsen på ramen och sedan placera sitsen åt sidan.

3

Ta bort skruvarna som håller fast luftboxen till ramen på motorcykeln. Airboxen är den stora lådan ligger direkt under sätet. Dra luftfilter och luftboxen ur motorcykelns ram. Du kommer inte återanvända dem.
4

Skjut en avsmalnande filterpapper luft mot de öppna hålet i förgasaren och dra åt filtret på hålet med hjälp av en skruvmejsel.
5

Ta bort skruvarna som håller fast den bakre lätt montering på baksidan av bakskärmen och placera enheten åt sidan. Koppla inte ledningarna i församlingen.
6

Placera ryggstödet på motorcykeln och sedan spåra en linje ungefär tre inches bort från ryggstödet på bakskärmen. Gör linjen följa konturen av sätet. Avlägsna sitsen från motorcykeln igen.
7

Ta bort skruvarna som håller fast bakskärmen på baksidan av motorcykelns ram. Skär fender med skärande hjul på den ritade linjen. Denna "kotletter" fender men lämnar ändå tillräckligt med utrymme för att sätta tillbaka ljuset systemet.
8

tillbaka fender på motorcykeln och sedan tillbaka stolen. Placera lampenheten på toppen av fendern och markera monteringshålen. Borra hålen med en borrmaskin och montera ljuset enheten på fender.
9

Klipp av avgaser kottar vid den punkt där de svetsas på rakt rör. Detta läge är nära foten pinnar. Använd en kapskiva för att ta bort konerna. När klippa, skruva isär konerna från ramen och släng. Detta kommer att göra bobber extremt högt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87612.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.