Hur man målar en bil s underbeläggning

Salt, vatten, lera och vägsmuts är korrosivt mot metall, vilket gör att större delen av undersidan av din bil. Detta innebär att rost kan ha en fri-för-alla på din bil om du kör i områden där snö och salt används på vägarna. Bilhandlare är ivriga att tillämpa undercoating till bilens underrede, men det inbegriper att ge dig en dyr räkning. Du kan måla din bils underbeläggning på för långt mindre än vad en återförsäljare eller butik skulle ta ut. Saker du behöver
Jack står
Jack
stoppklossar
Maskeringstejp
underbestrykningslager pensel färg
eller måla pistol
Goggles
Handskar
Stålborste
Skyddskläder
målare andningsskydd
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en öppen plats med god ventilation. En cementgolvet är bäst, men hårt, torr mark är okej.
2

Placera stoppklossar hjulet bakom bakhjulen så att bilen inte rullar när den höjs i luften. Palla upp framför bilen och placera pallbockar på varje sida av fronten, precis bakom framhjulen och direkt under ramen. Låt bilen vila på pallbockar. Addera 3

Sätt på skyddsglasögon och handskar innan de fick under bilen. Bitar av gamla underbeläggning eller rost kan falla på ditt ansikte och skada ögonen. Placera maskeringstejp över alla skruvskallar så underbeläggningen inte orsakar dem att fastna med bilen. Också omfatta alla elektriska ledningar, oljetråget avtappningspluggen och oskyddade slangar.
4

Använd handskar, skyddsglasögon, skyddskläder och en målare skyddsmask innan underbeläggningen. Du behöver inte ta bort befintlig rost eller gammal underbeläggning. Om det är lätt smulas sönder av, använd en stålborste för att borsta en del av det bort innan underbeläggningen.
5

Spraya underbeläggningen på underredet av bilen. Håll pistolen eller Can åtta inches från ytan. Om du använder en pensel, tillämpa nog underbeläggning färg för att få full täckning, men inte så mycket att det droppar tungt utanför bilen.
6

Börja på baksidan av bilen och arbeta dig till fronten så överflödigt underbeläggning kan rinna på baksidan och inte få på dig. Undvik att spruta underbestrykningslager färgen i avgas-eller på motorn. Låt underbeläggningen torka i flera timmar innan du kör bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87571.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.