Så här ställer du in Skift Ljus

En förskjutning ljussignaler förare av bilar och motorcyklar när man växlar när de accelererar. Vardagliga bilister har inte mycket användning för en förskjutning lätt men det kan vara till stor hjälp för fordonets förare. Skiftet blinkar när föraren behöver växla. Detta hindrar föraren från att bränna ut motorn genom att sätta den i "röda zonen" på varvräknaren. De flesta skift ljus modeller tillåter användaren att fem "växlingspunkter" hela deras varvräknare. Det tar bara några minuter att ställa in skift ljus. Användarna måste starta fordonet, välja sina "Shift punkter", och spara dessa punkter med hjälp av shift-knapparna lätt meny. Instruktioner
1

Starta bil eller motorcykel motor. Sätt in nyckeln i tändningslåset kortplatsen och vrid den medurs för att starta motorn. Vänta en liten stund för att bilen motorn värmas upp.
2

Tryck på "Select" knappen längst ner på skift ljus. Skiftet blinkar upprepade gånger. Tryck på "Inställning"-knappen en gång. RPM mätare handen kommer att glida upp. På de flesta modellerna skift ljus i handen kommer att flytta till 7.000 rpm.
3

Tryck på "Select"-knappen flera gånger för att flytta upp mätaren handen. Varje gång du trycker på knappen "Välj" mätaren hand kommer att flytta upp RPM skalan. Fortsätt att trycka på "Select" knappen tills du nått den första RPM nivå där du vill flytta. Tryck och håll nere "Select" och "Justering"-knapparna i två sekunder för att ställa detta skifte punkten. Upprepa steg tre som du ställer växlingspunkter hela RPM mätaren. Skiftet ljuset kommer att stoppa dig från att en förskjutning punkt över den röda zonen på RPM mätaren. Detta skyddar dig från att bränna ut motorn.
4

Stäng av bilmotorn och skift ljus. Vrid tändningsnyckeln moturs för att stänga av motorn. Tryck och håll in knappen "Välj" på övergången ljuset att stänga av den. Vänta en minut och slå sedan på enheterna igen.
5

Testa skift ljus med bilens acceleration. Placera din bil eller motorcykel i "Park"-läge. Tryck och håll ned bromsen. Tryck på gaspedalen på din bil eller vrid accelerationen strömbrytaren på din motorcykel. När du accelererar, kommer RPM mätaren handen röra sig uppåt. Skiftet blinkar vid varje skift punkt som du valde tidigare. Upprepa steg ett till fyra om det inte fungerar på varje punkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95800.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.