Hur man installerar ett luftfilter på en Pocket Rocket

Pocket Rocket motorcyklar blir ett hett objekt i många städer runt om i USA Eftersom priserna för dessa små versioner av Superbikes fortsätter att falla, är det mer och mer lockande för konsumenterna att köpa deras egna stunt cykel att rida i en lokal parkeringsplats eller motorcykel spår. Pocket Rockets ger även små barn chansen att äga en prestation motorcykel utan de höga kostnaderna, krav på licenskrav eller underhåll av gatan motorcyklar. De 49-cc motorer på motorcyklar Pocket Rocket är generellt lågt underhåll och kräver inte många reservdelar. Men som med alla andra fordon, är det ofta bättre att utföra förebyggande underhåll än att vänta tills ett problem med din cykel är uppenbar. Ett område som är i behov av löpande underhåll på fickan raket är luft /bränsle-leveranssystem. I synnerhet, är luftfiltret din cykel första försvarslinje mot främmande ämnen och bör bytas regelbundet. Saker du behöver
Skruvmejslar
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Köp luftfiltret rekommenderas för din cykel. Din lokala motorcykel eller liten motor butik bör kunna hjälpa dig att hitta filtren och kan även ha en online-leverantör som de kan rekommendera.
2

Använd skruvdragare för att börja ta bort karossdelar på den främre halvan av motorcykeln. Ta nog av karossdelar som du bekvämt kan arbeta inne i motorrummet. Ramen är mycket kompakt, så att detta kan vara en majoritet av kroppen på den främre delen av cykeln. Leta luftfiltret ovanpå förgasaren och använd skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller det på. I vissa fall kommer dessa bultar måste avlägsnas med spärrfunktion set.
3

Skjut det nya luftfiltret på plats och dra åt skruvarna som håller den på förgasaren. Se till att inte installera filter för lågt på förgasaren, eftersom detta kan minska din luftflödet och skadar prestandan. Sätt tillbaka de karosseridelar som du tog bort från cykeln och sedan ta det för en provtur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82960.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.