Hur skapar jag en Drift-viss bil?

Enligt Toppfart: "En bil sägs vara drivande när det bakre slirvinkeln är större än den främre slirvinkeln, och framhjulen pekar i motsatt riktning till turn, och föraren kontrollera dessa faktorer. " En drift är en bil som har särskilt modifierats för att glida på spåren. De bästa drift bilar är bakhjulsdrift, lätt och har finjusterats för drifting. Front-wheel-drive och all-wheel-drive bilar kan glida också men är mycket svårare att driva och används inte i drifting evenemang. Vissa drifters köper all-wheel-drive bilar som Subaru STI eller Mitsubishi Evolution och konvertera dem till bakhjulsdrift för drifting. Instruktioner
1

Installera styvare bil fjädrar. För att initiera en drift, behöver en bil för att ha liten eller ingen bil lean vid kurvtagning. Bil lean absorberar G-kraft vid kurvtagning, vilket driver hårdare. Coilovers är en populär fjäder alternativ eftersom de är justerbara.
2

Installera gungning och barer strut. Kräng.hämmare ytterligare förhindra bilen luta och stelna bilen. Strut barer fästs mellan stagen i en bils upphängning. Strut barer förhindra fjädring och motor vridning vid kurvtagning.
3

Byt ut lager säten för racing skålade säten. G-kraften vid kurvtagning kan flytta motorn runt under drifting. Skålade säten kram förarens kropp, hålla honom från att glida i sin stol.
4

Minska bilens vikt. Ta ut allt som inte behövs inne i bilen. Den reservdäck, domkraft, baksäte och passagerarstol kan alla tas bort för att minska bilens vikt. En lättare bil är en bättre drift bil.
5

Installera en forcerad induktion systemet. Ju mer hästkrafter en bil har, desto lättare är det att övervinna friktionen och driva bilen. Forcerad induktion komprimerar luft och skickar den in i förbränningskammaren. Ju mer luft en bil kan ta in, desto mer hästkrafter den producerar. Turbo kit och supercharging kit är populära val för att öka hästkrafter.
6

Byt däck på bilen. Däck med mindre friktion kräver mindre ström för att driva. Ett populärt val för Drifters är att använda begagnade bildäck eftersom de har låg friktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84378.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.