Hur man gör en bil täcka bänk

bilklädslar kan skydda ny klädsel eller täcka sliten klädsel, lägga till en ny titt på ditt fordon. Gör din egen täcka ger dig möjlighet att välja exakt tyg för dina behov, från ett hållbart tweed till en mjuk fleece, och kan också spara pengar. Dessa luckor kan enkelt tas bort och tvättas, hålla dem ser nyare längre. Saker du behöver
Tape Pencil åtgärd
3 till 4 meter Sax tyg
symaskin
Kraftig tråd
Half-tums-bred resår
Raka stift
Visa fler instruktioner
1

Mät och notera bredden på din bänk havet och avståndet för varje bilbälte spärren från mitten av sätet. Om din plats har nackstöd, ta bort dem och mät avståndet av nackstödet hålen från mitten av sätet.
2

Lägg 12 inches till sätet breddmått att ge överflödigt tyg för att slutföra projektet. Köp tillräckligt med tyg (helst en med lite stretch) för att täcka bredden (plus 12 inches) för de övre och nedre delarna av sätet.
3

Lägg tyget på en plan yta och halvera det så att du har en stor bit för sitsen och en stor, matchande bit för sätet toppen. Vik varje bit på mitten, med utsidan vänd in, och ange var säkerhetsbältet spärrarna på ett stycke och huvudstöd hålen, i tillämpliga fall, på den andra.
4

försiktigt skära en horisontell skära ca 2 inches bred för varje latch.If din plats har nackstöd, försiktigt skära kvartal-tums hål.
5

Sy i en sicksacksöm runt utsidan av spärren bilbälte hål och nackstöd hål för att förstärka dem. För både sitsen och överdelen tyg, vik tyget runt varje hörn i en triangulär dart ungefär 3 inches lång och bred, och sy på plats. . Hem omkretsen av tyget
6

sträcka Lätt 6 - till 12-tums delar av elastiskt och stift dem längs hörnen av varje omslag. Håll elastiska undervisade så det kommer att strama åt och hjälpa till att hålla klädseln på plats. Sy elastiska på plats.
7

Placera skal på din plats, dra bältet spärrarna igenom och ersätta nackstöden, om det behövs. Vik in kanterna i, under och bakom sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85597.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.