Hur man installerar en Apexi RSM

Den Apexi varv /hastighet meter (RSM) är ett lätt att läsa data visar kompatibel med ett stort antal olika import fordon. Den Apexi RSM ger en förare med en mängd realtid siffror relaterade till fordonets prestanda, inklusive motorns varvtal, fordonets hastighet, reseavstånd och batterispänning. Den Apexi RSM är också i stånd att mäta G-krafter när tillvalet G-kraft sensor är ansluten till enheten. RSM Enheten ansluts till bilens elektroniska styrenhet (ECU) och kommer med all hårdvara som behövs för installation. Saker du behöver
Kabelskalare
Avbitartång
Wire crimpers
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batteripolen så att ingen skada är gjort att RSM-enheten eller fordonet under installationsprocessen. Efter bortkoppling av batteriet, anslut kablaget medföljer RSM-enheten på baksidan av enheten.
2

Leta bilens ECU-enhet. Konsultera fordonets handbok eller för den specifika platsen för bilens ECU. Var försiktig vid placering av enheten, eftersom placeringen av ECU varierar beroende på märke och modell av fordon.
3

Matcha trådarna från RSM enheten sele med deras motsvarande ECU tråd . Den röda kabeln från RSM-enheten ansluts till ECU makt tråd, medan den svarta kabeln från RSM-enheten ansluts till ECU: s jordkabel. Den gula RSM kabeln ansluts till ECU: s RPM tråd och den lila ledningen från RSM-enheten ansluter till ECU hastighet tråd. Konsultera diagrammen på baksidan av Apexi installationshandboken för den exakta platsen för varje tråd i ECU sele.
4

Splice i lämpliga ecu trådarna genom strippning 5 mm av kabeln från ECU tråd och strippning 10 mm från RSM tråd. Vira RSM tråd runt den avskalade delen av ECU tråden, sedan crimp skarven efter att placera den över anslutningen. Vira den färdiga anslutningen i eltejp.
5

Anslut bilens negativa batteripolen för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87531.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.