Hur man använder Hypertech Ström Programmer 3

Den Hypertech power programmerare har en total minskning av fyra olika funktioner. Det är kapabel att läsa felkoder, rensa felkoder, skriver en modifierad mjukvara set till fordonets dator, och returnera ett tidigare programmerat fordonsdator tillbaka till sitt lager programvara inställning. Innan Hypertech power programmerare var tillgängliga, var denna process ganska dyrt och måste göras av en bil specialist. Nu vardagliga föraren kan optimera sin bilens dator för kraft och fart genom att besvara några frågor. Saker du behöver
Hypertech power programmerare
Vehicle tändningsnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Pop bilens huv och stödja den med huven-prop stav. Tryck ihop flikarna och lyft av locket på säkringsboxen. Vrid säkringen-lock över och använda diagram för att bestämma vilken säkring är märkt SEO 1 (detta är för OnStar-aktiverade fordon endast) och ta bort den från säkringsdosan.
2

Sitt ner i förarsätet och anslut Hypertech makt programmerare i datalänk-kontakt som sitter under ratten strax ovanför nödbromsen. Om fordonet har varselljus, dra åt parkeringsbromsen att frigöra denna funktion tillfälligt.
3

Vrid nyckeln fordonets tändning till "On", men starta inte bilen. Läs displayen på Hypertech makt programmerare. Det kommer att ha ett självtest och sedan visa vilka fordon den är ansluten till. Verifiera att det är rätt år och modell innan du fortsätter och tryck på "Y" för att fortsätta.
4

Bläddra igenom alternativ och välj alternativet för att kontrollera diagnostiska felkoder, eller "DTC . "Om inga felkoder finns, tryck på" Y "för att fortsätta tillbaka till huvudmenyn. Om det finns problem lagrade koder, kommer displayen att berätta hur många det finns och ger möjlighet att trycka på "Y" för att klara dem. Tryck på "Y" för att radera alla felkoder innan programmeringen.
5

Bläddra till alternativet märkt "Programmerare Mode" och tryck på "Y"-knappen. När de ombads att bekräfta programmerare läget, tryck på "Y" för att bekräfta. Makten programmerare kommer nu att fråga vilket stadium av motortrimning att installera på bilens färddator. Välj "Steg 1" för mild programmering, välj "Steg 2" för mid-level programmering och välj "Steg 3" för maximal effekt programmering.
6

makt programmerare kommer nu att visa den alternativ som du har valt. Tryck på "Y" för att fortsätta eller "N" för att gå tillbaka och ändra dina val. Till programmet, tryck på "Y"-knappen och vänta på bekräftelse på att programmeringen är klar. Stäng av tändningen under minst 30 sekunder och tryck på "Y"-knappen för att koppla bort strömmen programmerare från data-link-anslutningen.
7

Byt SEO 1 säkringen i samma säkringsblock från vilket den avlägsnades. Byt säkring-panel lock och stäng fordonets huven. Släpp parkeringsbromsen att återuppta driften av varsellyktor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87551.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.