Hur man installerar en Civic ASR Brace

Medan Honda Civic är känd för sin pålitlighet och sparsamma bränsleekonomi, är det också en mycket populär bil för trimning och modifiering. Det finns många företag som gör prestanda delar till Civic, inklusive fjädring, bromsar och motor prestandaförbättringar. Ett svagt område i Civic är den bakre hjälpram, vilket kan slita ut om man styva upp fjädring för mycket. A-Spec Racing, även känd som ASR, gör en hjälpram stag som förstärker detta område. Detta är en mycket enkel del att installera. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
lug skiftnyckel set
hylsa och spärrskaft
Open-ended skiftnycklar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna för bakhjulen. Lyft den bakre delen av bilen med en domkraft och sänka den på pallbockar. Slutför bort de bakre muttrarna och hjulen
2

Ta bort skruvarna som håller den inre änden -. Mittemot fjädring - de undre länkarmar till chassit. Ta bort skruvarna för både höger och vänster styrarmar.
3

Håll ASR stag upp i chassit så att hålen i stag linje med den nedre länkarm monteringshål. Sätt de längre bultar som medföljer stag och löst åt dem.
4

Montera fästplattorna på motsatt sida av korsetten och vapenkontroll med medföljande skruvar och brickor. Dra den övre och undre bultarna fästplattan till 22 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Dra de nedre bultarna kontroll arm på varje länkarm till 40 foot-pounds. Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96561.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.