Hur man installerar Street Glow Strobe Strålkastare

Street Glow är ett varumärke som specialiserat sig på produkter fordon modifiering. Innan du installerar strobe lampor på din bil, måste du forskning lagarna i ditt tillstånd för att se till att detta är lagligt. I nästan varje stat, är det olagligt att installera rött, gult, blått och strobe lampor på bilen med undantag av anpassade visa bilar som inte drivs på vägen. Den strobe ljus kit kommer med de fästen som behövs för att montera ljuset, och du behöver ett verktyg för att installera ljuset. Saker du behöver
StreetGlow V2 Strobe Light Controller
StreetGlowColored Xenon strålkastare Strobe Kit
Borrmaskin
Borr
Gummitätning
Visa fler instruktioner

1

bort strålkastarhuset från fordonets ram. Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastaren och placera strålkastarhuset på en plan yta.
2

Borra ett hål något större att strobe glödlampa med borrmaskin och borr. Placera gummipackningen runt kanten av hålet för att täta den.
3

in blixtljus i hålet och anslut kablarna till ljuset. Guide ledningarna till transformatorn och anslut dem enligt tillverkarens anvisningar.
4

Guide kablarna från transformatorn till kontrollboxen och koppla ledningarna. Slå på manöverboxen för att säkerställa blixtljus fungerar.
5

Byt strålkastare till ramen och anslut kablaget till strålkastarna. Upprepa för alla andra strobe ljus som du vill installera på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.