Hur anpassar jag en Mustang GT?

Ford Mustang GT måste vara en av de mest klassiska amerikanska muskel bilar på marknaden. Förutom inhämtar dragningskraft bland bil entusiaster för sin traditionellt elegant och sportig lager look, många fans av Mustang GT tar sin förälskelse i bilen ett steg längre genom att lägga till sina egna inslag till designen. Anpassa en Mustang GT kan vara ändringar av beståndet designen så enkel som toning fönstret till mer komplexa översyner av den yttre kroppen. Möjligheterna är obegränsade. Instruktioner
1

modifiy strålkastarna och baklyktorna genom att lägga till ljus klädsel. De flesta strålkastare och bakljus omslag kan enkelt fästas över topp den ursprungliga ljusa omslag och låses fast med flikar. De kan också enkelt tas bort för rengöring. Svans och strålkastare täcker accentuera temat för bilen. Till exempel, om din bil är helt svart, kan du enkelt framhäva detta genom att tillämpa tonade ljus täcker till mer grundligt dekorera efter tema.
2

Ändra fälgar. Byta ut fälgar som bättre matchar inredningen i din Mustang kan vara dyr, men det finns flera prisvärda metoder för att anpassa hjulen utan att bryta din bank. Mustang GT hjul kommit anpassade krom. Det kan vara mer praktiskt att fila ner den förkromning och sprayfärg över dem, om du hellre vill ha svarta eller några andra hjul färg. Installera större däck och fälgar på bakhjulen är också en gemensam anpassning för Mustang och liknande sportbilar.
3

sänka fjädringen. Detta kommer att lägga till den redan snygga utseendet på GT, samtidigt sänka tyngdpunkt som förbättrar Mustang hantering kapacitet runt snäva hörn och möjliggör en jämnare gång.
4

Lägg ett marken effekter kit. Sajter som Andys Auto Sport och R & R racing har ett urval av marken effekter är särskilt utformade för Mustang GT. Detta inkluderar att lägga till en frontspoilern eller en rammluft huva för att öka hästkrafter och ger extra ventilation för motorn. Ground effekter göra fordonet mer aerodynamiska och ge det en titt dragracing.
5

Lägg tonade fönster jalusierna eller fönster skopor till de bakre fönstren. Varje Mustang GT levereras lager med små trekantiga fönster på baksidan vänster och höger sida av bilen för passagerarna i baksätet. När dessa fönster är täckta med fönster jalusierna eller skopor det ger bilen ett mer aggressivt utseende på utsidan samtidigt som insidan av bilen en mer bevakad och intim känsla.
6

Installera en prestanda chip. En föreställning chip är en modifiering som installeras genom Mustang GT instrumentbrädan för att ansluta till datorn. Det ger mer hästkrafter, vridmoment, snabbare acceleration och bättre gasrespons på fordonet. Beroende på den marker du köper, många av dessa förändringar har varit kända för att förbättra gas körsträcka som väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84442.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.