Hur ansluter jag en VW Running Board Fastening panel?

En fästelement panel är en liten panel installeras under undersidan av ett fordon som håller fotsteg på plats på båda sidor av bilen utan att skada hjulhusen eller sidor fordonet. När fästelement panelerna är installerade på din Volkswagen, kan du installera sedan fotsteg. Saker du behöver
10 mm muttrarna
Ratchet set
Running paneler ombord fästelement
Drill
Visa fler instruktioner
1

avlägsna det ursprungliga drift brädor från Volkswagen genom att skruva loss muttrarna som håller fotsteg på plats. Bakom fotsteg fästorgandelarna rättsinstanser kommer att knytas till botten och sidorna av bilen med extra nötter. Lossa dessa muttrar och dra försiktigt fästena bort från sidorna av bilen.
2

Rada upp nya fästelement panelerna mot bottensidokant av fordonet. Kontrollera att hålen i fästanordningen panelerna radas upp med hålen i sidan av bilen. Om de inte gör det, sedan borra nya hål i rätt plats på fästanordningen panel med en borr.
3

Stick bultarna genom hålen i fästanordningen panelen och sidan av bilen . Placera den bakre muttern på bultarna och dra åt för hand för att hålla fästet på plats.
4

Dra åt skruvarna resten av vägen med en spärr. Se till att inte alltför dra åt skruvarna eller fästanordningen panelen kan spricka. De muttrar och skruvar kan också spricka om den är gjord av plast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86389.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.