Hur man installerar en Jeep Lift

Installera en hiss på din Jeep kommer att öka den övergripande utseendet och off road prestanda av ditt fordon. En hiss ger dig möjlighet att köpa större däck som kommer att öka din markfrigång. Du kommer inte längre att skrapa underredet medan på spåret. En lift kit kommer att öka artikulation av din fjädring och göra Jeep mer stabil. Den billigaste hissen är en spole spacer kit. Dessa fäste på toppen av din befintliga spiralfjädrar. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Jack står (2) katalog Hylsnyckelsats
Ratchet
Coil kompressorer
Visa fler instruktioner
Installation av Front Spacers
1

Lossa muttrarna på framhjulen med en klack skiftnyckel.
2

Placera en hydraulisk domkraft direkt under framaxeln och lyft Jeep nog att ta bort däcken. Placera jack ställning på varje sida av axeln för att stödja vikten av fordonet.
3

Ta bort lug nötter och dra däcken från framaxeln.
4

Demontera skruven som håller fast den främre vingla-bar till länkarna med ett Ratchet och uttag. Den vingla-baren löper parallellt med den främre axeln och länkarna ansluter stången till axeln. Ta bort de nedre chock bultarna som fäster chocker till axeln med en spärr och uttag. Ta bort dessa poster kommer att tillåta dig att sänka axeln för att ta bort fjädrarna.
5

Placera spolen kompressorer runt en av spiralfjädrar och komprimera fjädern tillräckligt för att ta bort den från sin position.

6

Placera spolen spacer på toppen av spiralfjädern och installera om fjädern i dess position. Du kan behöva komprimera spiralfjädern längre att kompensera för spolen spacer.
7

Upprepa steg 5-6 till den motsatta spiralfjädern att installera spolen spacer.
8 < p> Installera skruvarna som håller fast sway-bar länkar till sway-bar. Sätt tillbaka chock bultarna. Byt däcken och dra åt muttrarna med en klack skiftnyckel.
Montering av bakre Spacers
9

Lossa muttrarna på de bakre däcken med en klack skiftnyckel . Placera jack under fordonet och lyfta fordonet tillräckligt hög för att ta bort muttrarna och däcken från axeln. Placera pallbockar på varje sida av axeln för att stödja vikten av fordonet.
10

Ta bort sway-bar bultarna som håller sway-bar länkar till sway-bar med en spärr och uttag . Ta bort de nedre chock bultarna som håller chock för bakaxeln.
11

Place kompressorer spole runt en fjäder och komprimera fjädern tillräckligt för att ta bort den från bilen. Montera spolen spacer ovanpå spiralfjädern och installera om våren i sin position på axeln och fästen ram. Upprepa till motsatt våren.
12

Sätt tillbaka sway-bar länk bultarna med en Ratchet och uttag. Montera och dra åt chock bultarna.
13

tillbaka däcken på axeln. Dra åt muttrarna med en klack skiftnyckel. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84611.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.