Hur man installerar en B & M Cable Shifter

Installera en B & M shifter ger en trevligare utseende till det inre av ditt fordon, samt gör det enklare växling. B & M reglage vanligen installeras för racing applikationer, men de är ofta installeras på vardagliga street-rättsliga fordon samt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
hylsa och spärrskaft set
Visa fler instruktioner
1

Ta bort handtaget lager shifter genom att ta bort klämman på framsidan av shifter handtag med flat skruvmejsel. Dra upp på shifter handtag för hand för att ta bort handtaget.
2

Ta bort panelen växel display genom att ta ut fästskruvarna. Dra bort från mittkonsolen och skjut den över shifter baren.
3

bort sir klippet säkra växelvajern till aktiemarknaden shifter med platt skruvmejsel. Dra vajern från dess montering tapp och ställ den åt sidan. Ta bort de fyra skruvarna som håller beståndet shifter till golvet med hylsa och spärrskaft set.
4

Ställ B & M shifter på plats genom att passa in monteringshålen på växelreglaget till hålen i brädan av fordonet. Montera de fyra fästbultarna och dra åt dem med socket och ratchet set. Skjut vajern på stiftet på B & M shifter. Fäst kabeln till växeln genom att trycka på sir klippet i spåret på omställarestift.
5

Skjut växeln display över B & M shifter bar och ställa den på plats. Fäst den genom att installera skruvarna med skruvmejseln set. Skjut B & M shifter handtag på växelreglaget baren och säkra den genom att skjuta säkra stiftet på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87524.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.